yoo bende var boş falan değil abs. air bag aynalar elktli camlar otomk falan hepsi var bir sis farı yok okadarda değil bu milleti anlamıyorum daha ne bekliyolar renault clio 3 te yine hiç bişey yok koltuk kafalıkları bile opsiyonel
Printable View
yoo bende var boş falan değil abs. air bag aynalar elktli camlar otomk falan hepsi var bir sis farı yok okadarda değil bu milleti anlamıyorum daha ne bekliyolar renault clio 3 te yine hiç bişey yok koltuk kafalıkları bile opsiyonel
piyasada en boş diye hitap edilen araçların içerisinde evonun active modeli en dolusuu arkadaşım polo aldı trendline mi ne en boş 1.2 hiç bir şey yok arabada arka kapılarında hopörlör bile yok anlamadım gitti puntolarımızın active modeli diyip geçmeyin standart kullancıya yeticek hersey var artı zamanda piyasada activden bol ne var :)
vallaha arkadaşlar sanayideki ustayım deyip geçinenler kadar sallayan ve insanları yolan başka mahlukat görmedim (sanayideki gerçek ustalar hariç)
eline tornavida ve kurbağacığı alan ustayım deyip geçiniyor ne olaca bu halimiz bilmiyorum
dynamic'de çift bölgeli klima var aırbag farkı var bi de yol bilgisayarı 3 satır farkı var galiba activede taktırılamayacak özellik olarak.
DOLULUK BOŞLUK KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR.
-sis farı
-deri direksiyon-vites
-çelik jant
-koltuk döşeme rengi
-karartılmış farlar
vb. görsel ilaveler önemliyse boş
Yok görsellik önemli değil
ABS,ASR,ESB,2airbag vb. güvenlik paketleri yeter derseniz fazlasıyla dolu
öyle boş değil, diğer araçlara kıyasla gayet güzel donanımları var.
ama benim için hatırladığım kadarı ile
arka koltuğun asmetrik katlanmayışı,
yan aynaların ısıtmalı olmaması benim için önemli idi,
bu ve diğer sebeblerle dinamik aldım.
Ölüsü para eder puntonun her modelinin.Herkesin dediğine kulak asarsanız yandınız.Abs,klima,city direksiyon,cd çalar,aynalar elektrikli ... daha ne olacak :) sonucta baz modeli