geçmiş olsun boyalık bir durum bencede yok.o bölüm arkadan iteklenerek eski halini alır sadece o bölümde biraz plastik kırıgı rengi gibi bişey olru,çok kafanızı takmazsanız az belli olan bişi olur.
Printable View
geçmiş olsun boyalık bir durum bencede yok.o bölüm arkadan iteklenerek eski halini alır sadece o bölümde biraz plastik kırıgı rengi gibi bişey olru,çok kafanızı takmazsanız az belli olan bişi olur.
Sağolun arkadaşlar yarın bir baktırayım. Çünkü ben çok kafama takan biriyimdir : ) Allah büyüğünden saklasın.
Eger tamponun arkasındaki metal iskelet eğildiyse ya da pilastik; komple boya ister..
geçmiş olsun.eski haline döner umarım en kısa zamanda.
Biraz önce ustama bıraktım. Plastikteki eğrilik kasma yapıyormuş. Tampon sökülüp plastikçide o kısım mümkün olduğunca boyayı bozmadan yapılacak. Ve tampon tekrar takılıp ayarlanacak. Akşama sonuçları paylaşrım.
arkadaşların dediği gibi büyük birşey yok ama düzeltildikten sonra lokal boya yapılsa bence daha iyi olur...
Tampon gayet güzel şekilde yerine oturdu. Göçük olan kısım düzeltildi. Biraz belli oluyor ama. Hafiften rütuş oldu. Resim eklerim.
geçmiş olsun
resım rıca etsek merak ettım
Akşam eklerim.
https://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5196.jpg
https://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5206.jpg
Tampon söküldü. İçerideki bir bağlantı yamulmuştu o düzeltildi. Plastikçi göçük olan yeri düzeltti düzeltebildiği kadar. Boya sadece rütuş olarak yapıldı. Belki ilerde o kısmı olabiliyorsa lokal bir şekilde boyataibilirim. Çokta kötü durmuyor. Önemli olan tamponun tekrar düzgün oturtulmadıydı. Bana toplam maliyeti 50 lira oldu.
Geçmiş olsun oldukça da iyi olmuş. bir daha olmaması temennilerim ile. İyi akşamlar.
Malesef ısıtmadan dolayı biraz boya kalkıyor. Oda rütuş oldu. Artık bir süre sonra arabayı pasta cila ve boya koruma yaparsam o kısmıda daha profosyonel bir şekilde hallettirmeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun işçilik süper..(tamponu oturma işlemi) ama plastik kısmı biraz sırıtmış orayıda ileride zımpara rütuş eskisinden çok daha iyi olur...
Onuda artık ilerde yaparız. Çünkü şimdi hiç boya v.s olayına girmek istemedim. Bir ara boyacıma götürürüm zımpara, macun v.s güzel bir şekle sokarız. Zaten bir süre sonra komple bir pasta ve boya koruma düşünüyordum.
Geçmiş olsun nazarlık olarak kalsın gayet güzel oturmuş tampon yerine..
Geçmiş olsun, tamponu gayet güzel eski haline getirmişler, ama göçük düzeltme biraz sırıtmış, o da nazarlık olsun artık :)