Eyvallah serdar abi...
Printable View
Eyvallah serdar abi...
Direksiyondan gelen seslerden şüphelenen arkadaşlar sorun city'den mi kaynaklanıyomuş?
7400 adet hatalı city motoru kalmış italya fiat fabrikasında...onuda bitirince arızalıları yeni araçlara takmıyacaklarmış artık. :) tövbe estağfurullah.
Tolga öncelikle geçmiş olsun senden ricam insanlara dahi iyi emsal olması açısından bu durumun mümkünse elindeki faturayı ve arızanın ücretsiz olarak giderildiğine dair dökümü taratıp buraya ekleyebilirmisin en azından elimizde bi belge olur :)
Peki arkadaşlar bu cıty modunu sürekli kapalı tutsak yine mi bozulur.Benim aracım 2006 model 70000 km de ve Allaha şükür şimdilik birşey yok.Yalnız benden önceki sahibi değiştirmişmidir onu bilmiyorum.İnşaallah da bundan sonra problem olmaz.
birazda şans işi sanırım bu city arızası
TOLGA KARDEŞİM;
bu olay benimde başıma geldi. servise gittim güç bela işçilik almayız, 1315 liraya değiştiririz dediler. o zaman forumu takipp etmiyordum. ödedim parayı. daha sonra buradan okuduklarımla müşteri hizmetlerini aradım, kronik bir sorun, ücretsiz değiştirenler var, benden niye bu kadar para aldılar o zaman dedim. bana ilgili departmana ileteceğini söyledi ve 2 gün sonra aradılar. söyledikleri şu, kronik bir sorun falan yok, forumda yazanlar sadece yorumdur ve ücretsiz değişim yapılmaz hatta sizden işçilik bile alınmamış. iyi niyetimizi görün dedi bana
ŞİMDİ SENDEN RİCAM ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRDİĞİNE DAİR, FATURA FALAN VARSA MAİL OLARAK ATABİLİRMİN BANA. ÇOK RİCA EDİYORUM, ÇÜNKÜ EN DAR ANIMDA EŞİMİ HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN BU OLAY GELDİ BAŞIMA VE CEBİMDEKİ SON KURUŞA KADAR ALDILAR. ÇOK ZORUMA GİTMİŞTİ O ZAMAN
ben o degısmez garantı dısı dıyen arkadasa gıttın mı ona sonra merak edıyorm.Hanı degısmezdı dedın mı yanı :)
Tebrik ederim iyi sonuçlandırmışsınız bn e de aynı sorun var city moduna geçince direksiyon 20 c lik bir açıyla dönüş yapıp kalıyor servise gittim 1800 tlye olur dediler yaptıramadım tabii, ama ne zaman kilitlenecek korkusuyla da yaşanmıyor, can sonuçta... Bu okuduklarımdan sonra ben de ilk iş servvise gidip yeniden görüşücem bakalım ne olacak.
Tolga kardeşim öncelikle geçmiş olsun, sonrasında ise katkılarından dolayı çok teşekkür ederim şahsım adına, konuyu bizlerle paylaştığın için...
bence bu konu sabitlenmeli herkes okumalı..
bencede cünkü bende yaptırdım 5 kurus para vermeyin........
bu tip olaylarda akılcı ve sakin ve ısrarcı olmakta yarar var..arkadaşında dediği gibi bağırıp çağırmakla olmaz...olayı iyi halletmişsiniz tebrik ederim.