Alıntı denizasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yasemın hanım herseyı neden uzerınıze alınıp komplex turlarına cıkıyorsunuz anlayamıyorum..Madem aileyiz madem bıseylerı paylasıyoruz guzel guzel bunda ne var bu kadar buyutulecek...
İstersen ferrari kullanmıs ol kime ne dimi ...Biz bişeyler katmaya calısırken bişeyleri yoketmenın anlamı ne...
Erkekler sever boyle seylerı sız yabancı kaldıysanız bızım sucumuz olmasa gerek..Yıllardır opel kullanmak usta olmak veya arabayı tanımak anlamına gelmez.Tigra ile 225 beygırlık bı aracı tartısmak ise anlamsız...
Eger her cevabımızda bıze bu sekılde davranacaksanız forumu kendı ıstegımızle terketmeye hazırız..

Deniz bey, eğer Hakan bey cevabında direkt olarak benim adımı kullanıyor ise benim üzerime almam çok doğal. Ayrıca kompleks turlarına ben değil nedense siz çıkıyorsunuz benim bu tarz oyunlara ihtiyacım yok. Aileyiz birşeyleri paylaşıyoruz ancak arkadaşın sorusu GP yokuşta tıkanıyor farklı araçlar nasıl diye değil. Paylaşımları yaparken ego tatminine girilmesi gereksiz. Ayrıca bir tek Tigra kullanmadım eğer gerçekten okusaydınız yorumumu bir çok modelini kullandığımı belirtmiştim ki bunların ne olduğu gerçekten sizi ilgilendirmez, sizinkilerde beni. Eğer cevaplarınızda bu şekilde kırıcı olacaksanız ben sizinle hiç bir şekilde diyaloğa girmek istemiyorum. Bu saatten sonra şahsıma yorum yapmamınızı rica ediyorum. Forumda kalıp kalmama konusuna gelince de bu benim forumumun değil o nedenle ister kalın ister gidin kesinlikle beni ilgilendirmez. O sizin kendi kararınızdır.