badboy1980 Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar sonunda bu da oldu. Araç servisten teslim aldıktan 300 km sonra yeniden aynı arızadan dolayı yolda kaldı. Sabiha Gökçen Havalimanı otoparkında sabah bıraktığım aracımın akşam kontağına bastığımda araç inanılmaz şekilde titredi ve marş almadı. Tekrar kontakt çevirdiğimde araç, yolda kaldığı gibi ses çıkardı ve çalışmadı. Yol yardımını aradığımda aracın sesini dinlettim ve sorunu anlattım. Telefondaki arkadaş sorunun nüksetmiş olabileceğini nöbetçi servisin adresini vererek çektirmem gerektiğini bildirdi ve aracım kasko firmasının çekici servisi ile Bostancı Kantarcı servisine bıraktım. Oradaki nöbetçi usta aracın marşına bastı ve triger kayışında problem olduğunu, yarın sabah tam olarak durumu tarafıma bildireceklerini iletti ve Bostancı'dan Tuzla ya taksi ile gittim. Ben ne yapayım şimdi çıldırmak üzereyim. Şimdi Fiat Türkiye'nin deneyimli(!), müşteri memnuniyeti uzmanı(!) kişileri önce yakıtta, sonra yağda olduğunu söyledikleri ama ne hikmetse ispat edemedikleri, katkı maddesinin bu sefer ne olduğunu iddia edecekler.
ARTIK BIKTIM ARACIMA KESİNLİKLE GÜVENİM KALMADI, BU ARABAYLA NASIL YOLA ÇIKARIM, NASIL CANIMI EMANET EDERİM, BU MÜŞTERİYİ DİNLEMEYEN, İDDİA ETTİKLERİ BİR SORUN İÇİN 1 AY BOYUNCA MÜŞTERİSİNİ CEVAPSIZ BIRAKAN VE İDDİALARINI İSPATLAYAMAYAN, SÖZDE DESTEK OLMASI GEREKEN FIAT FİRMASININ TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNE NASIL GÜVENİRİM?
CANIMA "TAK" ETTİ. BÖYLE ARABA OLMAZ OLSUN.