Yuksek arabaylada paldir kuldur girilmezki kasise .. Oyle ilginc suprizler olmadikca altini hic vurmorum siz yuksegii nasil vuruyorsunuz saskinim..
Printable View
Yuksek arabaylada paldir kuldur girilmezki kasise .. Oyle ilginc suprizler olmadikca altini hic vurmorum siz yuksegii nasil vuruyorsunuz saskinim..
ASFALTTA GİDİYORSANIZ SORUN DEĞİL.AMA BİR ÖNDEN ALTINA BİR EĞİLİN MUAFAZA ÇUBUĞUYMUŞ YERE 3 CM.ÖN TAMPON ZATEN YERE 2 CM.VURMUYOR ARABAM DİYENLER ASFALTTA KULLNMIŞLAR.RALLİ YAPMIYORUZ AMA HADİ 4 KİŞİ BİNİNDE BİR KÖYE KASABAYA GİDİN TAMPONU ELE ALMIYORMUSUZ.:merhaba:
Hortlamış :)
Bu konu daha çok hortlarda,bende alçak diyenlerdenim..Kaldırımı bırakın yerde hafif eğim olsun araba oraya girip biraz yaylansa cartt diye sürtüp duruyor..
alttaki muhafaza çubuğu çok yakın bence. bende sürekli onu vuruyorum. bi defasında iyice eğilmişti ve gaz verdikçe egzosdaki spiral boru o çubuğa sürtüyordu. sorunun o olduğunu anlayana kadar aklım çıkmıştı bişey oldu diye. Allahtan sorun sadece gaz verdikçe egsozun esnemesiyle o çubuğa sürtmesinden kaynaklanıyormuş. onuda uzun bir sopayla aşağı doğru eğerek çözdüm içim çok rahatladı.
45 yanak lastik 3.5 yayla bir ayda 2tane pantolonum eskıdı pantolonun dızlerı param parca herserefınde bakıyorum :D