gerçekten çok güldürdün beni abi, allah da seni güldürsün :)
Printable View
gerçekten çok güldürdün beni abi, allah da seni güldürsün :)
bazen eve çıkartırken bana da oluyor ****
Valla ucuzundan bi jeep almak en iyisi. İstanbulda dar yollarda mecbur kalıyoruz kaldırıma çık in. An oluyor dikkatsiz vakte geliyor, an oluyor görmüyoruz karanlıkta. Her yer tümsek...
ya walla usta şişlilin göbeğinde albea taksi önümdeki çukurdan geçti aynı çukura ben girdim puntom yeni iken hızım yok ayağım yarım debriyaj düsünün cukurucu gecicem yeni anam bir ses geldi tak diye daha sonra bir ses bir ses arabadan kayış korumasının plastği kırıl ucu kıvrıl kayışlara sürtmeye basla allah yarabbim dedim 150 tl masraf çıkmıştı o yüzden bencede altı çok alcak gerçekten
sağlam hort :D
harbi öle bak tarihe babkmamıştım milattan kalmaymış beaa
2011 evom var altını çok vurdum, bu altını vurmuyorum diyenler ana yol harici kullanmıyor anlaşılan...hele arabada 4-5 kişi iseniz en ufak tümseğe korkarak giriyorsunuz...
Bence de altı çok yere yakın.Arkadan bakıldığında tabi ki yerden yüksek gözüküyor ama aracın ön tarafı yere bir sigara paketinin uzunluğundan daha yakın.Ben de tuvtürk de yolun kenarına park ederken asfalttaki seviye fakından dolayı marşpiyeli yamultmuştum.Bu araçlara yay takıp altını hiç yere vurmayanlara da helal olsun diyorum.
evet arabanın şasesi kaportaya göre çok yere yakın dışarıdan bakıldığında araba yüksek gözüküyor ama eğilip altına baktığınız zaman farkı anlıyorsunuz dünkü buluşmada dikkat ettiyseler ufacık bir kasiste cazır cuzur sürtüyordu ama dışarıdan yüksek duruyor araba hatta bir kasiste direk karteri oturttuk neyseki birşey yoktu
yapmayın etmeyin kaldırıma çıkartmayın arabalarınız. ön düzene, ve ön amörsitörlerinize yazık. hafif sert bir harekette ön amörsitörü eğmeniz çok kolay olur.
Wala evo ve gp ile bam gum anca asfaltta gidersiniz adim gibi eminim bu arabanin alti korumasiz acik ve yere yakin oyuzden pek insnmiyorum bozuk yolda heleki araba dolu ise of diyorum baska demiyirum
Izmirden orduya 1170 km yi kazasız belasız 4 gün önce atlattım.ve şunu söylüyorum.bu aracın her yerine kamera koymak gerekiyor.uzun yolda sıkıntı yok ama park yaparken öndeki araca ve arkadaki araca ne kadar yanaştığınızı asla görmüyorsunuz defalarca inip bakmak gerekiyor.orduda köye gideyim dedim 3 kişi bindik aracıma.3 cm bir taşa altı sürtüyor.şahinin geçtiği yerden alt takımı yaptırırım sorun değil diyorsanız geçin .öndeki ekzozu koruyan demir yamuldu defalarca aynı 3 cm de .asfalt arabası bu kasiste vuruyor altı.gözünüzle yola bakıp göremediğiniz kasiste vuruyor altı.içim acıyor bu duruma, varmı bu sorunla baş eden arkadaşım.
Biz araçları basıyoruz çok aşırı yüksek diye :D 5 likle bastım hala çok yüksek geliyor :D
Yüksek araç istiyorsanız yanlış seçmişsiniz :)
bu arada araçla girmediğim yol kalmadı her türlü pis yola bozuk engebeli yola girdim daha altını sadece aşırı kar varken Yozgat'ta sürttüm o da ara mahallede kar birikintisine girdiğimde kar sürtmesi onun dışında hiç olmadı. 1 defa aracın burnunu sürttüm o da 2 çizik oldu azıcık :)
basık araç kullanmak zevktir :)
siz stock haliyle altının vurmasından şikayet ediyorsunuz aracında spor yay olanlar ne yapsın :D :D
Tereddut etmeden 5lik yay takin 8.5 cmden 4.5 cm indi alti kisi bindik hala altini wurmuyor awcilar kasislerinde