contiyi nerde buldunuz arkadaşlar 90a bizde alalım. şuan en pahalı lastik michelin,lassa,pirelli den continental. bana 170 lira dediler tanesine. lassa 150, michelin160. lastiksiz binerim daha iyi bukadar paramı verilir.
Printable View
contiyi nerde buldunuz arkadaşlar 90a bizde alalım. şuan en pahalı lastik michelin,lassa,pirelli den continental. bana 170 lira dediler tanesine. lassa 150, michelin160. lastiksiz binerim daha iyi bukadar paramı verilir.
sava mı o neyin ürünü taktır bide burayada izlenimi yazarsan seviniriz. bu arada starmax die bi marka dediler sordum tanesine 100 lira diyor bunların adı sanını ben ilk duydum sanırım ikinci kalite lastikler
kesin bilmiyorum fakat betlas stramaxı yurt dışında ürettiriyor.ayrıca adını saydıgınız bütün markalar dünya genelinde pazarda olan lastikler.kumho hankook dunlop yokohoma tıgar sılverstone maxxıs toyo bunlar dünyanın en kaliteli lastik sıralamasındaki lastiklerdir.sırf türkiyedeki distribitör firmaların düzenli bir satış(bayi)agı kurmamasından dolayı ithal(kötü ürün anlamında)damga yemiştir.bilmenizde fayda var bridgestone ve goodyear in bazı serisi michelin in tüm binek serisi zaten yurtdışından ithal geliyor.ama bu markalar bayileşme agını düzgün kurmalarından dolayı bu gün saydıgım diger markalardan daha ön sıradadır.
869 barkod numaralı ürünler TR de üretilmiş,
bu ülkenin işçisi, emeği ile üretilmiş ürünlerdir.
bu barkod numarası ile başlayan ürünleri almaya özen gösteriyorum
markette bir ürün alırken, önce fiyatına, sonra barkoduna sonra da son kullanma tarihine bakıyorum.
yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı diye büyütüldüm,
haala da bu zihniyetde davranıyorum.
sava slovenya malı ama benimkilerin üzerinde güney afrika üretimi yazıyo. Sanki bi ara vw'lerin üzerinde görüyordum. sitesinde goodyear teknolojisi kullanılmış yazıyor. Ben 120km/h yi çok geçmediğim için, sakin kullanıp frene çok başvurmadığım için bu lastiği aldım.
continantell ve pirelli hayatta almayacağım iki markadır..ucuz olacaksa kumho ve petlas gönül rahatlığıyla alınabilir..ama para sorun değilse kesinlikle michelin veya bridgestone
lastikçim bana sava ları temin edemedi,
benim için gidip petlas çıdan 4 tane petlas aldı ve aracıma taktı
2 gündür petlas kullanıyorum. 185/65/r15
şehir içi ve şehirler arası tüketim değerleini, ve düşüncelerimi yazarım burada.
fatih ne kadara aldın 4 lastiği
haaa birde lastiklerin üretim tarihini belirtir misin
contınental bayısınde satılan sportıva adı altında satılan lastıklerın tanesı 90 lıra arkadaslar.contınental uretıyor fakat sportıva adı altında.goodyear-debıca gıbı.
Sayın Ferhat Uzun neden continental ve pirelli alamayacağınızı sakıncası yoksa paylaşır mısınız? Yanlış anlamayın sakın polemik olsun diye değil ben pirelli almayı düşünüyorumda o yüzden
saygılar ve kazasız keyifli sürüşler
dun icerenkoy levent lastikten 4x PT515 185x65r15 aldım. 4x92 lira kredi kartına tek cekim.
2010 12 veya 17 tarihliydi. Bence iyi gidiyor. sessiz. michelin veya digerlerinden ne kotu yani olabilir bilmiyorum ama iyi gibi gorunuyor. haftaya uzun yol yapacam. izlenimlerimi paylasırım.
buarada lastikci petlası takip hic geri gelen musteri olmadı dedi.
selamlar,
petlas kullananı beri kıs lastigi gibi tuketimi arttırdı diye hissediyorum. Petlas kullananlarında yakıt tuketimi arttımı acaba?
tesekkur
bana tanesini 95 TL demişlerdi.
üretim tarihinie bakmadım ama emininm ki yewni tarihlidir.
benim yaptığım ölçümlerde yakıt tüketimimide bir artış olmadı.
çok sessiz bir lastik değil ama bridgestonee B 250 lerden kesinlikle sessiz.
bulabilirseniz yokohama lastik bence en iyisi arkadaşlar.
gerek ses yönünden gerekse ıslak zemn performansı yönünden çok iyi
Merhaba, ben 8 ay önce dunlop 185-60-15 aldım. Tanesi 100 liraya aldım. çok memnunum.