bende city kullanmıyorum.alışamadım bi türlü.o kadar çok övülmüşki bende yarın bidaha deneyim bakalım ne olacak:)
Printable View
bende city kullanmıyorum.alışamadım bi türlü.o kadar çok övülmüşki bende yarın bidaha deneyim bakalım ne olacak:)
ben arabayı aldım açıktı city modu.
öyle eve kadar geldim. indim. tutmadım kendimi gittim bida bindim gezdim dolaştm vs.
dur şunu kapıyım nolcak dedim. yok yok oluru yokmuş =) Tekrar açtım hiç kapatmıyorum =) direksiyona sol baş ve işaret paramğmla hüküm ediyorum :)
zaten 50km yi geçince otomatikmen devre dısı kalıyor.
zaten ismi gibi (city) şehir içi 50km. şehir içinde yani trafikte ve park edermen mükkemek oluyor , tadından yenmiyor =) city'siz kullandımda çok agır geliyor yada başka bi arabaya bindim zaman. bunda city yokmu yaa :/ :D
Baba bindi bi kaç kez eski r9 kullancısı. bu ne lan dokundum gibi oynuo bi direksiyon diodu :D
neyse cok uzattım, sonuç olarak , kimde varsa kullansın, surekli açık tutsun hiç bi zararı yan etkisi vs yok =) kaymak gibi :D :D :D
driven by the future ;)
bu topik gaza getirici bi topik olmuş. Ben arabayı alalı 1 yıl olucak, toplamda yarım saat anca city açık kullanmışımdır. Hoşuma gitmediğinden değil de, hem direksiyon zaten normal haliyle sert değil, hem yakıt tüketimini de biraz artırıyor diye kullanmamıştım. En çok endişe ettiğim neden ise city mode açıkken memleketimin yollarında adım başı bulunan çukurlardan birine girersem city motoruna zarar veriririm düşüncesi oldu.
Ama mademki city modu hep açık forum üyeleri var ve bişey olmuyor, ben de kendimi bu zevkten mahrum etmiyim bari :) Ben de gaza geldim :D
ben sürekli city moddayım bugun şirkette 2011 clio kullandim iki elimle direksiyonu zor çevirdim :) yıllar ilerledike kalite düşüyor gibi arabadan inip kapıyı kilitlerseniz sadece şofor kapısı kilitleniyor 4 kapının kilitlenmesi için içerden dügmeye basıp dışarı çıktıktan sonra kilitleyebiliyorsunuz konuyla pek ilgisi yok ama reno şaşırttı beni :)
bende hiç kapatmadım. Böyle bir rahatlık varken neden zorluyor insanlar kendilerini anlamıyorum.
Arkadaşımda kapatıp kullanıyor. İlk acık kullanmaya kalktığında garajdan cıkarken bi kaldırım var alcak ordan inerken direksiyon kaydı gitti elinden sanırım onun korkusu oldu :)
baştan aşağı bütün yorumları okudum sabah sabah iyi geldi :D
ben de arabayı aldıgım da berı bır otobanda kapattım baska hıc kapatmadım kapatmam da bı arkadas yazmıs hızlanınca zaten devre dısı kalıyor dgru demıs ben de farkına varmıstın ayrıca yakıta bı etkısı yoktur dıye dusunuyorum
zaten bunun yakıtla ne alakası varmış ki biri kafasına göre birşey çıkarıyor herkeste kanıyor :)
bende ilk aldığımda kapatma taraftarıydım fakat coşkun beyin yorumları üzerine 12 aydır kapatmıyorum. fevkalade bir buluş canım bu city :)
10000 km de sadece 1 dakika kapattım o da nasıl oluyor bi bakayım diye :D :D
bizim hidrolik direksiyon zaten hafif ayrıca citye bu kadar gerek varmı
Arabamı aldığımda 24500 km idi 2006 model. Yalnızca 10 ay kullandım GP'yi ve ben satarken yaklaşık 48000 km filandı. Bu kadar km boyunca city modunu hiç kapatmadım.... En küçük bir sorunla karşılaşmadan da aracı sattım. Ben almadan önceki sahibi de hiç city mod sorunu yaşamamış. Servis kayıtlarında değişime filan rastlanmadı.
Valla bende 2 hafta önce bi deneyeyim dedim ama , patladı gitti
artık cıty olmadan olmuyor...
Bu arada puntişlerimizi hep kötüleyecek değiliz.
Var mı bu özellik diğer arabalarda ..
Sırf city modu yüzünden fiattan şaşmıycam hiç bir zaman ;)
city mod alışınca bağlanıyorsun...bıraktığında hemen arıyorsun....güzel bişiy city :=))
bu arada konuda hortlamış oldu :)
valla GP'nin en sevdiğim özelliğiydi city mode'u. şimdi fiorinom var ve city'yi öyle özlüyorum ki :( Aylardır alışamadım bunun direksiyonuna...
Murat düğmeyi koymalarındaki sebep şehir içinde hafif direksiyon ile kullanım kolaylığı için uzun yolda hafif direksiyon sağlıklı olmuyor daha ağır olmalı birinden uzun yolda belli bir hızdan sonra otomatik kapanıyor diye duydum am ne kadar doğru denemedim