yanlış yapmış.
ellerindeki test aleti verileri ecu dan alıyor. ecu sağlam değilken veriler sağlıklı olmaz ki. sağlam beyin takılıp test edilmeli.
Printable View
Aynisi bende oldu servis beyin derken bi anda sigorta kutusu cikti 1100 tl dedi
sıgorta kutusunda daha once ıslem yaptırmıs arkadaslar vardı lutfen yardımcı olurlarsa sevınırım oksıt temızlemek cokmuzor neden servısler dırek degıstırme taraftarı ? :(
Arkadaşlar sarı kilit ışığının anlamı araç korumadır yani aracı hırsızdan veya kullanıcıdan koruyor bu neden yanar immo dan yanar arabanin herhangi bir data giden elektrik tesisatında yada elektrikle çalışan motorlarda veya rolelerinde kısa devre su teması yada arıza gibi durumlarda bu ışık yanar ve bu durum düzelene kadar arabanin elektromekanik parçalarına güç gidişini engelliyor bizler calistiripta arabanın bir yerlerine zarar vermeyelim diye aynı olay benim punto da oldu immo baktirdim yok bilgisayara bağladım yok bir daha yağmur yağdığında indim arabanın sigorta kutusunu giden kabloların içinden su sızmış ama bayağı kuvvetliydi yağmur araba bu yüzden yağmurlu havalar da koruma ışığını yakmış sorunumu kendim çözdüm hiç bir usta bulamadı bunu
dostum sorunu nasıl çözdün anlatırmısın