peki bu özelliği dynamic araclara nasıl uyguluyabilirz bilgisi olan.
Selam arkadaşlar,
Daha önce bahsedildimi bilmiyorum ama ben burada söylemek istedim.
Bende emotion var ve uzaktan kumandayla tüm camları aynı anda açıp, gene aynı anda kapatabiliyorum. yazın arabaya binmeden önce serinletmek için iyi düşünülmüş bir sistem
peki bu özelliği dynamic araclara nasıl uyguluyabilirz bilgisi olan.
***GFB***
Sende bir dene istersen bana arabayı alırken söylenmemeişti bu özellik, uzaktan kumandanın kapı açma düğmesine bas ve basılı tut bir iki saniye sonra camlar açılmaya başlarsa var demektir bu özellik
araca aldığım ikinci günü denedim ama yokyazılımla ilgili bişey diye düşünüyorum. sonradan bişey takmaya gerek varmıdır bilemiyecem.
***GFB***
erdem arkadaşım bendede dynemıc var ama olmuyor sadece
bu kumandasız alarm lar var bunu takıp anahtarı beyne okuturuyorlar
ondan sonra camların kumandayla acılıp kapata biliyorsun
hemde tek anahtarla
cam krıkolarının uzerınde bı yazılım entegresı var
her cam bagımsız olarak bu unıteden kontorl edılıyor.
eğer yazılımla felan olcak bi olaysa hemen update edelim aracı. :type:
***GFB***
Abi süper birşey yaa ....hele Adana gibi sıcak yerlerde binmeden camların açılması çok ii...bi arkadaş alarm olmadan takılabilen bir sistem var diyodu forumda ama...
belki içimde bir umut diye koştum aracımın yanına fosss çıktı keşke olsaydı beee
dynamiclerde bu özellik yok , ben birmotta alarm taktirirken arastirmistim olamayacagini söylemislerdi. piyasadaki cam kaldirma modüllerininde aracin data hattina zarar verecegi icin takilamayacagini anlatmislardi.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
ya bu araca zarar verme muhabbeti de servislerin amma kuruntusu be. her işi serviste yaptırmak için söylenenen büyük bir yalan. araca öyle zarar verilmez demedin mi sen denasıl zarar verilir ben gösterebilirim. 100le giderken 5ten 1e atarak
![]()
Bu özellik sadece emo' larda mewcut sanırım ama benimkinde bi problem wardı aldığımda! Sağ ön kapının camı kumada ile açılıp - kapanmıyodu... En nihayetinde bi kaç kez serwise gittim-geldim we hallettiler. Kronik bi sıkıntı değil sanırım bununla ilgili bi yazıya rastlamadım forumda ama özellikten bihaber olanlar warsa kontrol etsinler derim. Bi de kapatmak için tek dokunuş yeterli olsaydı tam süper olurdu kanısındayım![]()
emotion mı dynamic mi daha konforlu şimdi anlayamdım. Dynmaic de bu özellik yok o zaman emotionlara has bir özellik olsa gerek yanılıyor muyum?
* GP GÜZELİ*
1905
Yanılmıyorsun, Emotion daha donanımlı bi wersiyon...
thanks....
* GP GÜZELİ*
1905
Ewet sadece emotionlara has bir özellik.Kumandadan kapatıp aça biliyorsunuz.Güzel bişi.Ama skydomu kapatıp açmıyor![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
valla süper özellikmiş. sağolun yeni keşfettimaslında aynalar elektronik olacaktı onlarıda açıp kapıcaktı süper olurdu
ha bide skydome
![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri