Merhaba Arkadaşlar,

Kısa bir süredir Grande Punto sahibiyim. Sormak istediğim birkaç şey var;

1. Son birkaç gündür sağ ön kapıdan garip bir ses geliyor, sanki lastik ördek sesi gibi cip cip cik cik diye. Genellikle hafif bozuk yolda veya kasisten geçerken çıkıyor ama normal asfaltta da geliyor ara sıra. Çok dinledim bulmaya çalıştım ama sanki sağ ön kapının içinden geliyormuş gibi gözüküyor. Çok sinir bozucu bir durum. Nedeni hakkında bir fikriniz var mı ? Veya başına gelen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?

2. Grande Punto Fire Active 1.4 77Bg modelde kapıların belli bir hıza ulaştıktan sonra otomatik kilitlenmesi özelliği var mı, çok aradım bulamadım.

3. Aynalarda ısıtma var mı ? Sol taraftaki menü düğmelerinde ayna ve rezistansa benzeyen bir tuş var ama sis lambası için mi (sis lambası yok) yoksa ne için çözemedim.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,
Teşekkürler..