Arkadaşlar bu aralar arka koltukta oturan babamın bikaç defa ayaklarının üşüdüğünü söylemesiyle farkettim ki arabamda arka koltuktakiler için hava üfleyen bir yer yok. Halbuki kullanım kılavuzuna göre ön koltukların altında havalandırma kanalı olması lazım.
Acaba benim araç active olduğu için mi böyle?
![]()
O havalandırmalar bendede mevcut değil.Bir paketle geldiğini sanmıyorum galiba modelden kaynaklanıyor..
sağ ön havalandırmanın fanı deli gibi ses yapmaya başladı delirmeme az kaldı..![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
dynamic'lerde var mı bu kanallar?
koltukların altında var. koltukları iyice çekerek dikkatli bakın. active dinamik fark var mı bilmiyorum ama olacağını zannetmiyorum.
Bende var, dynamic. AMA varligiyla yoklugu bir. Arabayi Ilk aldigimda dikkatimi ceken seylerden biriydi. Mesela vitesin arkasina uzanan klima izgaralari bulunsa iyi olurdu
koltuk altı arka üflemeler dynamiclerde mevcut.active lerde olması gerek diye düşünüyorum. eğer üst cam üflemeyi kapatırsanız fena üflüyorlar.
Gezgin Gp.
EVT dynamic lerde var onlar. güzel üflüyolar.
sertaç şimşek...
evet üst cam üflemesini kapattığınız zaman koltuk altları kendini belli ediyor
Hava yönlendirme şalterini alt kısma üfleyecek şekilde ayarlayınca koltukların altındaki kanallardan arkaya hava üflüyor. Gayet de güzel. active dinamik hepsinde mevcut.
elfreninin arka tarfafından arkaya doğru bi ısgara yapılsaydı daha iyi olurdu.. marealarda bile arkayı ısıtan ızgara. biizim araçlarda biraz ilkel olmuş. 10 yaşında mareada orjinal kolçak var bizimkinde yok kahroluyorum yaa... fiat neden böyle
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
bravoda da var arka ratafta ızgara. çift bölgeli klima onda arka ön diye ayrılmış. ama arka taraftaki ızgara bizim puntolardaki alttan üfleme kadar işe yaramıyo. hatta hiç işe yaramıo gibi bişe. bence bizimki daha ii![]()
sertaç şimşek...
dynamic modellerınde var dıgerlerını bılmıyorum.benım aracımda konfor paketı spor paketıde mevcut
I ' m c a p u l i n g . . .
evet geçen bende farkettim active benm araçta ama heryeri ellememe rağmen hava gelen biyer bulamadım![]()
Bugün servise götürüp baktırdım. Fan en son seviyede açıkken sağ taraftan çok az hava gelirken sol taraftan hiç gelmiyor. Cuma gününe randevu yazdılar, bakacaklar.
Yazılan cevaplara bakılırsa bu sorunu olan tek kişi ben değilim forumda. Bi baksınlar bakalım, sonucunu buradan sizinle paylaşırım
Çözümü pylaşırsanız seviniriz.Benimkidfe active bendede yok yada ben bulamadım![]()
Koltukların altında kaldığından görülmesi zor. Elinizi koltuğun altından öne doğru iyice uzatırsanız dikdörtgen şeklindeki açıklığı hissedebilirsiniz. Fanın şalterini alt tarafa ayarlayıp oralardan hava geliyor mu elinizle bi yoklayın bakalım.
Benimki için ne yapıldığını yazarım yapılınca. Umarım hallolur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri