servise gittim bu problemin olduğunu esp uyarı ışığının bundan yandığı söylendi çok önemli bir sorun mu acaba bilen varmı?![]()
servise gittim bu problemin olduğunu esp uyarı ışığının bundan yandığı söylendi çok önemli bir sorun mu acaba bilen varmı?![]()
Bu sensörler direksiyon pozisyonunu esp beynine bildirmektedir bu sensörde arıza meydana gelirse esp sistemi yanlış çalışır ve arıza algılar
grande puntolarda açı sensörünün ayrı olarak değil komple olarak değiştiğini yani cıty direksiyonunuzun komple değişeceğini söyleyebilirim
bu arıza 1500 ile 2000 tl arasında tutuyor ancak fiat servisleri cıty arızasını garanti kapsamında gidermeye başladılar sizde görüşürseniz garantiniz olmasa bile garantiden değiştirebilirler
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coşkun bey garantım yok benımde boyle bır sorunumda yok ama aracım 50.000 km de ya olursa dıye soruyorum garantısı bıtmıs aracı ucretsız yaparlarmı dersınız ?
I ' m c a p u l i n g . . .
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Linea aracımda kışlık lastikleri taktırıp rot balans ayarı yaptırdığımda asr,esp,abs herşey devre dışı kalmıştı serviste bunun açı sensöründen olduğu söylenip düzeltilmişti ancak bukadar pahalımıdır veya puntolarda komlemi değişir bilemiyorum
Linea,da açı sensörümü var.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
öncelikle herkese merhabalar.2006 model punto sahibiyim.1-2 aydır uyarı lambası yanıyor.sorun direksiyon açı sensörü.pazartesi yaptırmaya başlayacağım.bu sorun hakkında bilgi verirseniz mennun olurum.şimdiden tşk.
arcı önce servise götürün. Garantiden direksiyon sistemini komple değiştirmeleri için baskı yapın çözüm üretemezseniz tamir ettirmeye çalışırsınız.
Forumda da city arızası diye aratır ya da teknik yardım kısmına bakarsanız city başlıklı sabit konuyu göreceksiniz. Geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri