bende punto sahıbıyım ama grande degıl.aracı 2008 haziran ayında bir bayandan aldım ve cok memnundum aylık 100 tl ıle 900-1000km arası yol yapabılıyordum cok rahat bı sekılde.araba 2006 model 1.3 multijet ve dynamic.2 hafta once hava fıltresı yag fıltresını ve yagını degıstırdım.cunku arabamın aylık yakıt masrafı 100tl ıle bırden 350 ye cıkmıstı.2 haftadır 750km de araba 250 lıra mazot yedı.yakıtımı hıc degıstırmedım hep bp den euro dıesel aldım ve hala aynı yakıtı kullanıyorum.lastıklerım cok sert ve fren mesafesı cok uzun etkısı nedır bılmıyorum.yasım bıraz genc(21) ogrencıyım ve bu ılk arabam.arabadan fazla da anlamıyorum.3 tamırcı degıstırdım ve su andakı tamırcım dahıl kımse arabanın sorununu cozemedı ve arabadan gelen seslerın sebebını bılmıyorlar.2hafta oncesınde motordan cıkan sesı sansuman kulagı sanan tamırcım ust ve alttakı sansuman kullaklarının degısmesı gerektıgını soyledı degıstırdık bana 200 lıraya mal oldu ve hala aynı ses gelıyor ve arka koltuklara bırısı ınıp bındıgınde (el frenının cekık veya ınık olması fark etmıyor her 2 durumda da aynı) arka amortısrlerden sesler gelıyor tumseklerde zıplatma yapıyor ve bır turlu onu da cozemedıler
bu konuyu acmam ne kadar dogru bılmıyorum ama yardımlarınızı beklıyorum ve bır ızmırden tamırcı arıyorum
smdıden tskrler