bende 2007 gp active 75bg var benimkiside otomatik olarak tek tuşla kapanmıyor hatta ben arabayı ilk alınca tek tuşla kaldırması arızalı demiştim ama anlıyorumki orjinalinden böyleymiş teşekkürler
Printable View
bende 2007 gp active 75bg var benimkiside otomatik olarak tek tuşla kapanmıyor hatta ben arabayı ilk alınca tek tuşla kaldırması arızalı demiştim ama anlıyorumki orjinalinden böyleymiş teşekkürler
yazılımlarınızı güncelletin sorunlarınız çözülsün.kitapçığınızda ne yazıyorsa hepsi var arkadaşlar. sorun yazılımın zarar görmesinden kaynaklanıyor. Servisiniz bunu hemen halleder.
Active modellerin bazıalrında var bazılarında yok..Yazılımda düzelebilirmi bilmiyorum ama tuş takımı değişirse büyük bi ihtimal sorun ortadan kalkar..
bugün 50 binlik servisi için gittim. bu sorularımı servisede sordum. evet cam otomatik kalkmıyormuş bazı serilerde varmış arkadaşlar. benim aracımda da direksiyon kumandalarında ışık yok. yani versiyonmudur , serimidir bilmem ama sanırım olması gereken hiçbir şey yok :)) neyse araç genel olarak iyimiş ona sevindim.