Benimde bugün yandı arıza lambası çıktım baktım sağ parkın biri yanmıyo, sonra aradan 10 dakika geçti uyarı lambası söndü baktım park lambası hala yanmıyo :) neden böyle oldu acaba arıza giderilene kadar yanması gerekmezmi?
Printable View
Benimde bugün yandı arıza lambası çıktım baktım sağ parkın biri yanmıyo, sonra aradan 10 dakika geçti uyarı lambası söndü baktım park lambası hala yanmıyo :) neden böyle oldu acaba arıza giderilene kadar yanması gerekmezmi?
Galiba en iyisi benimki,geceleri sürekli yanar vaziyette,yok yandı yanmadı sıkıntısı yok :D
benimde plaka lambalarının biri patladığında uyarı vermedi, ben de değiştirmedim. 3-4 gün sonra ikincisi patlayınca uyarı lambası yandı :)
bende de check stop lights diyordu, elektrikçime götürdüm değiştirdi, düzeldi. Sonra tekrar hata vermeye başladı. Daha sonra dörtlüleri uzun süre açık tutunca uyarı verdi. En son yine check stop lights uyarısını ara ara vermeye başladı. Sinir oldum. tekrar elektrikçiye gitmem gerekecek sanırım.
Benzer bir sorunu bu aracımdada yaşadım :)
Kadranda üçgen içerisinde ünlem işaretli sarı bir uyarı lambası yanıyor. Fotoğrafıda var isterseniz koyarım.
Kadrandaki dijital ekranda lights gibi birşey yazıyor ışıkla alakalı.
Fakat aracı aldığımda yanmıyordu bugün yaktı. Aracı aldığımdan beri sis farları yanmıyor, birde plakanın ordaki ışığa bakmadım.
Farlar normal bir şekilde yanıyor.
Sisler yanmadığından dolayımı bu uyarıyı aldım acaba?
Ama aldığımdan beri yanmıyor sisler, neden bugün verdi bu uyarıyı :)
Varmı bir fikriniz?