bende yeni aldım 1 hafta olmadı daha.. frenlere alıştım yani ilk başlarda bende biraz direksiyonu öptüm yalan değil :D ama yavaş yavaş alışıyor insan :D:D
Printable View
bende yeni aldım 1 hafta olmadı daha.. frenlere alıştım yani ilk başlarda bende biraz direksiyonu öptüm yalan değil :D ama yavaş yavaş alışıyor insan :D:D
Puntonun frenleri çok harika bence bende ilk başta alışamadım ama şimdi çok keyif alıyorum.Bir de puntonun fren pedalı ve debriyaj pedalı fiatın daha önceki modellerine göre çok yumuşak bununda etkisi var bence.
bende yeni aldım gp mu. aynen senin dediğin gibi ilk bir iki basmada arabayı tepesinin üstüne köstürmüştüm.ayağın alışır benim alıştı şuan çok iyi,
Arkadaşlar aman dikkat edin alışana kadar camdan uçmayın..Alışma sürecine kadar ince tabanlı ayakkabılar giyerseniz daha rahat edersiniz.Bot vs gibi kalın tabanlarda dahada sıkıntı yaşarsınız.
başka araçlara binince bende fren yokmuş debriyaj kamyon direksiyon greyder gibi gelio banada örnek linea da veya pederin volvoda insan rahata çabuk alışıo...
ben aracı aldığımda kafayı direksiyona vurmaktan kaçkere kurtardım. aracımı deneyen arkadaşların hepside aynı şikayette bulundu.
yine hepside direksiyonun ne kadar hassas olduğunuda belirtti. yani durum 1-1 :)
Unutmuşum söylemeyi az önceki mesajımda. Bugün, babamın şirketin verdiği sıfır toyota corolla'ya bindim. Aman Allah'ım o da ne...Frene basıyorum durmuyor!!! Direksiyonu çevirmeye çalışıyorum dönmüyorrrrr.... Müziğin sesini sonuna kadar açtım ama ses beni kesmiyorrrr !! Tek bir güzelliği var, yiğidi öldür hakkını ver demişler, Corolla içine en ufak ses almıyorr; birsürü çukura girdim cıktım. asfalt olmayan yollarda dolaştım; yalıtım bir harika..
abs çabuk devreye giriyor,geçen epey bi kaydım kar yeni yağmaya başladığında yola çıkmıştım... ne bileyim ıslak veya soğuk zeminde çok güven vermedi sanki frenler... yerde buz olmamasına rağmen 2 defa iyi bi kaydım... soğuk veya yağışlı havalarda çok hızlı gitmemeye çalışıyorum bu yüzden...