arkadaşlar lovato lpgde ikinci depom bitti ve şehir içi daha çok olmak üzere birazda şehir dışı dahil 135 kuruş yaktım motor arıza lambası hariç çok memnunum lpg lt fiyatı ankara için 1.78 tl :scooter0:
Printable View
arkadaşlar lovato lpgde ikinci depom bitti ve şehir içi daha çok olmak üzere birazda şehir dışı dahil 135 kuruş yaktım motor arıza lambası hariç çok memnunum lpg lt fiyatı ankara için 1.78 tl :scooter0:
Şu anda yaz diye sanırım şehirlerarası yolda 137 kurus yaktım bravo 1.4 turbo da kışın 200 krs dan aşşagı düşmez Tabi sakarya da lpg 1.60 tl istanbulda şu an itibari ile 1.99tl Ben lpg yi sakaryadan doldurmuştum.:D İstanbuldan doldursak 160-170 krs yakarız tabii yine iyi rakam kışın zam yapacaklar lpg ve akaryakıta benzin 4lira olur artık bu millete müstehaktır. :)
85 TL LPG (39 litre) 20 TL benzin (5 litre) ile 380KM şehiriçi yol yaptım. Gittiğim yol itibarı ile kış ayında benzin ortalamam 9-10 litre arası değişiyordu. Tepe bayır aşarak 6.5 km ev-iş arası mesafe alıyorum.
Şu durumda LPG ortalamam 230 kuruş. Benzini de hesaba katarsak cebimden çıkan yakıt masraf ortalamam 276 kuruş. Yaz ayında değerlerin daha da düşeceğini umuyorum.
Artık uzun yolda daha düşük kuruş ile yol almanın keyfine varacağım :) 27000 km. dir neden LPG taktırmadığımı düşünüyorum. Çok memnunun düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Arkadaşlar bende yeni lpg taktırdım. LOVATO MARKA... Yakıtını ölçme fırsatım oldu. tabi kullandığım yolun yaklaşık 20 km si rampaydı(gidiş dönüş). 100km,de 20 kuruş yaktı. 40 TL lik gaz ile 201 km yol gittim tam,,,
sizce nasıl yakıtı
50 TL ile 300 km yaptım ve halen bitmedi. Lpg 1.93 TL/lt Ankara, araç ortalama tüketim 7.1 lt/100 km...
Bundan öncekinde 315 km de almıştım lpg yi...
Çok şükür memnunum tüketimden. Bendind olsa idi 300 km için 90 TL harcayakacaktım.
85 tl ile, 410 km yaptım.... fakat trafik ve şehir içi pek yoktu, pek fazla basmadımda....
bir sonraki 85 tl ile 365 km yaptım, bunda full şehr içi ve trafik vardı, ayrıca çok çook yüklendim....
Yani 2 türlü kullanım şartında da denedim... maximum 420 km, minimium da 350 km yol alacam bir depo lpg ile..
şehir içi 24-25 kuruş. (2,26tl/lt)