pilotender Nickli Üyeden Alıntı
Punto tam da orta sınıf bütçesi olan birisinin aracı. Ben öğretmenim. Arabamı seviyorum.İki ay oldu alalı. Hiçbir sorun cıkarmadan tepe tepe binmek çok güzel bir duygu!!! Her tarafta servisinin ve parçasının olması da mükemmel hissettiriyor bana. Sizlerle, yaşadığım acı tecrübeyi paylaşayım arkadaşlar.
Önceki arabam Alfa Romeo 156 idi. Arabaya 16 ay bindim. Alırken servis ekspertizli olarak aldım Ankara'dan. Satan güya paraya sıkışmıştı ve 14000 liraya almıştım. Takip eden 16 ay içinde arabaya 8000 liraya yakın masrafım oldu. Sinirimden saçlarım ağardı :( Yaptırdım bütün sorunlarını mecburen. Sorun derken hepsi bir arada ortaya cıkmadı yanlış anlaşılmasın. Kısa zaman aralılarıyla farklı farklı sorunlar çıkarıyordu araba. Arabaya binmekten çok sanayide geçirdim vaktimi İzmir'de. Hatta yerini de söyleyeyim Bornova Adliye karşısındaki Devko Alfa servisi kardeşim gibi oldu artık :)) Yağlı müşteriydim çünkü. Yaptırmak da iyi bir ikinci el araba parasına mal oldu. Anlayacağınız, yabancı araba, piyasada sayıca daha az bulunan arabaya sahip olmanın ne demek oldugunu benden daha iyi anlamış hiçkimse yoktur herhalde. Ekspertiz raporu da birşeye yaramıyor uzun lafın kısası. Arabayı tamir ettirdikten sonra hiçbir sorunu kalmamıştı. Bu sefer de ben arabamdan soğudum... Acaba sabah marşa basınca çalışacak mı, ya da bir yere misafirliğe gidince eve geri dönebilecek miyim, uzun yola cıkıyorum ama gündüz gitsem daha iyi olcak gece gece yolda kalırsam ne halt ederim gibi düşüncelerle arabya binmek ızdırap oluyor arkadaşlar... Ben Punto mu çok seviyorum. Nazar değmez inşallah. 77 beygir olmasının dışında en ufak sorunum yok. İnşallah bunu değiştirdiğim zaman 120 lik bir Punto alabilirsem herşey dört dörtlük olucak benim için. Dilerim arabalarımızı karalayan arkadaş da benimki gibi acı bir tecrübe edinmeden doğru yolu bulur. Saygılarımla.