-
arkadaslar bugun avcılar fıat a gıttım tabı daha oncesı musterı hızmetlerını aradım onlarda konunun arastırılıp donus yapacaklarını soyledıler ve 10 gun ıcınde donus oldu servıse cagırdılar kı yaklasık 2 ay oncede cagırıp dıreksıyon mafsalını degıstıler UCRETSIZ olarak bugunde servıste gereklı kontroller yapıldı ve arıza onaylandı sımdı FIAT tan donus yapmalarını beklıyor servıs. FIAT onayı verırse kı vermesı gerekıyor CTIY motoru degısecek bakalım hayırlısı
-
arkadaslar benım ctıy motor gelmıs servısten aradılar yarın sabaha randevu verdıler yarın hıcbır ucret odemeden degısıyor ınsalla bırdaha boyle ctıy arızası yasamam genede ıcım rahat degıl nede olsa ctıy bırkere mımlenmıs hayırlısı
-
Sevgılı arkadaslarım ben bu konuyu 9 ay önce açmıştım ve benim city değiseli 9 ay oldu forumda ve yuz yuze gorustugum arkadaslar sağolsunlar ilgilenerek değerlı fıkırlerını paylastılar fakat ben bu olayı unuttugumdan dolayı benım cıtymı bozulmus dıyerek afalaldım ve bır ara gercek sandım gıdıp kontrol ettım uyarı verıyormu dıye :) ilginiz için tesekkurler forumdaki moderator arkadaslarım konuyu kıtlemenızı rıca etsem sızden