arkadaslar punto aracıma koltuk kılıfı hedıye ettı bı arkadasım bende takmayı dusundumde bu konuda hıc bılgım olmadıqımdan yapamadım kılıf takma nasıl bı asamadan olusuo koltukları sokmek mı gerekıyor acaba ?daha praktık bı yolu yok mu
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hakan arkadaşımız yıkayıp takmıştı ama dediğine göre 8 saatlik bir işlem sonucu oldukça zahmetliymiş.Baya bi uğraşman gerekicek...
sökmeye çalışma orjinallerin üstüne giydirin. Parça parça kancalar kullanarak lastikleri gererek ve arkada kemer aksesuarlarının yerlerini keserek rahatlıkla yaparsınız. Hem arka koltuğunuz tek parça yatıyor benim gibi kılıfı ikiye bölme işiniz de yok.
Biraz zaman ister tabii.
Gezgin Gp.
bilgiler için tesekkurler arkadaslar
arka koltuğa kılıf takmaya çalışıyorum. ortadaki emniyet kemerini kılıfın üzerine nasıl çıkartacağımı bulamadım. nasıl yapabileceğim konusunda fikir verebilecek biri varsa sevinirim ))
foruma girmeyeli epey oldu ama daha önce sorunu çözmüştüm. kendi sorumun cevabını kendim vereyim. arka kolduğun üst kısmını öne doğru yatırmak için mandallar varmış ayrıca kolduğun alt kısmınıda arka tarafından tutup kendimize doğru çekince yerinden kaldırabiliyormuşuz. Bu şekilde rahatlıkla kılıfları takabildim.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri