öncelikle bunlarin torpito gözünün arkasinda fan motorunu tutan 2 adet demir parca var onlar cok ses yapiyor onlari bi kontrol et derim ses yaniltabiliyor nerden geldigini
Printable View
öncelikle bunlarin torpito gözünün arkasinda fan motorunu tutan 2 adet demir parca var onlar cok ses yapiyor onlari bi kontrol et derim ses yaniltabiliyor nerden geldigini
valla arabamı biraz daha sevdim 2006 model garantide yok o yüzden tüm sesleri kendi çabalarımla kestim bi yol sesi var onuda halledecem havalar ısınsın arabam passat olcekvalla:)
benım arabam 22000 de pek oyle bır ses yok.debrıyajla ılgılı olan ses 2009 doblomda vardı yagladılarsada gecmedı.en sonunda pedal kısmını komple sokup degıstırdıler ses kesıldı.bır tek emnıyet kemerının toklarından ses gelıyor oda kapı dıregıne baktıgından,onuda servıse gıdıp ters cevırttırecegım.babamda 2006 passat var(35000km).ondakı sesler puntodan daha felaket.onden muazzam ses gelıyor.arabanın herseyı yakıtı bıle ıyı(puntoyla aynı yakıyor. 2.0fsı auto) ama ses var:(
tüh beozaman volvo olsun benim araba napalım passattan da vazgeçtim
Gökhan bey aracinizin sasi motor numarasini alababilirmiyim sikayetlerinizle ilgili birde gebze birlik motora yakinsan sana yardimci olmaya calisirim beni burda uzman fiat teknisyeni:murat bildir diye bulabilirsin saygilarr..
Arkadan gelen sesleri servis ücret almadan sorunu çözüyor. Kapı ve kilit ayarı yapıyor. Direksiyonunsan tak diye ses gelmesi. servo motorlu oluşundan bu sesi kafana çok takma derim bir sıkıntısı yok. Sert plastik kullanımından dolayı çıtırtılar gelemekte. uzun süre maruz kalınca insanın canını sıkıyor. özellikle dişli yollarda. Bunundan kurtulmak içinse radyonun sesini biraz da açmak :cool0000:
Merhaba,
Benim arabamın bu şekilde kronik tıkırtıları var, üstelik müzik dinlerken kapı içleri de zırıldıyor parmağımla baskı uygulayıp kesilmesini sağlıyorum. Şikayetçi değilim Gp mu böyle seviyorum ben :)
Arkadaslar 4 yıl oldu ben bu seslerın hıcbırını duymadım..Ne kullanıyosunuz????
arkadaşlar gösterge panelinden gelen cızırtılı olan sesi buldum ve hallettim çok basit ama çok ses çıkaran bi ses nasıl yapıldığını tarif edeyim gösterge panelinin önündeli platik bi parça var o plastik parçayı 2 tane alyan civata tutyor onu sökün ve alt kısmına çok ince sizinde fark edemeyeceğiz kadar süngerimsi lastik(kapılara takılan lastiklerden eskilerden bi tane bulun takmadan biraz daha inceltin çok ince olsun bali ile yapıştın v takın cızırtı gitmiş olur. estetik olarakta hiç fark edilmiyor.
Güzel bir çözüm yöntemi aslında ses çıkan yerlere böyle ufak süngerli müdahelelerde bulunmak iyi hem gözü yormaz hem sesten kurtulmuş oluruz..
kimisidemişki bu seleri dumazdan geleceksin anlam veremiyorum.....bilmem kaç milyar verip aldıklşarı arabalarında insasnlar neden müziğin sesini açarak yolda gitsinki....... bu sorunların çözülmesi aşılması gerekir sadece fiat değil ford tada var bu sorun...... servisle kavga edin değiştirsinler.... siz üzüleceğinize servis üzülsün...
benim aracım 2008 tek kapı 35000km de bende tık ses yok arakadaşlar ben bu konuda şanslı olanlardanım galiba allahtan gelmio ben pek müzik de dinlemediğimden kesin kafayı yerdim bu seslerle yanlız servisin pek ilgileneceğini sanmam ustaya gidince ses yapmaz kesinn yada duymazlar ...
benim aracımdada vardı bu sesler arkadan gelen panzot sesine banzotun altına medefe kesip koydum üstünü süetle kapladım göstergeden gelen sesi baliyle ve ince süngerle hallettim şimdi ise camlar açıkken kapıyı kapatınca gelen sesle uğraşıyorum sanki hacı murat. topluyorum arabayı işte servise gitmiyorum çünkü servisteki uzman arkadaşları kendimden daha uzman göremiyorum.
Kapıların kilit kısmına bant sararak o sesi kesebilirz..benimki öyle