bişey olmaz merak etme
Arkadaşlar Merhaba. Araçta ve şoförlükte yeniyim. Daha 10 gün oldu alalı ve 3 kez trafiğe çıkabildim. Lastiklerden ses geliyordu havalarına baktırmaya götürdüm lastikçiye lastikçi lastiklerin ters takıldığını iç bakması gerekenlerin dışa baktığını söyledi. Bu durum araçta rotlarda falan arızaya sebep olur mu?
bişey olmaz merak etme
Bravo HGTurbo
Kaan
Arızaya neden olmaz ancak kamyon teker izlerine girdiğinizde arabanız normalden daha fazla sağa sola çeker.
rotlara falan bişey olmaz dedim ama siz yinede en kısa zamanda duzelttirin. yol tutus vb lastik performanslarınız oldukca duser cunku duzelttirmezseniz
Bravo HGTurbo
Kaan
Lastiklerin mutlaka yönlerine uygun olarak takılması gerekiyor. Ön takıma doğrudan bir zararı tabiiki olmaz ancak yol tutuşu nedeniyle araç ve içindekiler üzerinde ekstra risk yaratacaktır.
Örneğin V desenli bir lastikte orta kısımda bulunan olası suyun kenarlara atılması sağlanırken ters takılması durumunda kenarlardaki suyun orta kısımda toplanarak yerle temasının gerekenden daha az olmasına yol açacaktır. V tip lastik uç bir örnek olabilir ancak üreticiler lastik desenlerini tasarlarken mutlaka değerlendirdiği faktörler nedeniyle yön bilgisini lastiğe işlemektedirler.
Bu arada aracınız ve sürücülüğünüz hayırlı olsun, Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Ne mutlu Türküm diyene.
O şekilde takan kimse gidip gözlerin öpücem. Acil düzelttirin.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri