Bence bunu yapan çocuk olamaz. Etrafınızda size gıcık olan biri yapmış olabilir:(
Printable View
Bence bunu yapan çocuk olamaz. Etrafınızda size gıcık olan biri yapmış olabilir:(
arkadaslar fotografları ekledım.on-arka sol camurluk,arka bagaj kapagı ve sofor kapısında bellı olmayan ama 25x15 cm gocuk mevcut.gıcıgı olan bırı degıl cunku aracı kardesıme nadır olarak verdıgım gunlerde olaylar meydana geldı.bu aksamda kardesıme verdım ınsallah basına bır daha boyle bır sey gelmez:agri:
geçmiş olsun. Servet düşmanı cok...
babamın arabasını inan seninkinden beter hale getirmiştiler okulun önünde öğrenciler, ben de okula arabayla gidiyorum ama henüz bişey yapmadılar. çok geçmiş olsun
bizde çocuk olduk zamanında ama şükürler olsunki ailemiz bizi düzgün yetiştirdi
bunu yapan çocuk olsa bile odunu haketmiş hemde ne odun...
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.içim acıda ya ne hale gelmiş.aynı durumdan bende şikayetçiyim aracımda birçok çizik var.çoğu anahtarla yapılmış derin çizikler.bunu yapanlar çocukda değil 17-18 yaşına gelmiş gençler niye anlamam büyük bir haz duyuyorlar yaptıklarıyla.
Bugün benimde başıma böyle talihsiz bir olay geldi..Okulun yanına tam da sınıfımdan göreceğim bir yere parkettim arabayı..Arabanın anteniyle uğraşan gençleri uyardım..Öğlen sağ ön kapıda boydan boya çizikle karşılaştım..Çok beddua ettim Allah affetsin beni..Bunu yapanlarıda Allah ıslah etsin..
Yapan cocukdan Başkası Olmaz Tabi Büyük Birisi Yapsa Derinden Ve Boydan Boya Yapar.ama Sucun En Büyüğü Aileden Bizim Mahalle Cocuk Esirgeme Kurumu Gibi. Her Adım Başı Velet Dolu Hepside Sabahın Köründe cıkıp Akşam Eve Gidiyorlar.Bi Aile 10 Kişi Benim Aracında Arkasına 1 2 3 4 5 Diye Rakam Cizmiş İt Oğlu it
geçmiş olsun. benim arabayada evin önünde çarpıp gitmişler 250 lira masraf.