Kırmızı lekeler var nokta nokta ama kabul etmediler boya kusmasiymis
Printable View
Kırmızı lekeler var nokta nokta ama kabul etmediler boya kusmasiymis
tırnağını surttüğünde sert bişekilde hıssediyomusun yoksa sadece leke ama kumasın yumusaklıgı varmı..eger sertlık varsa kullanılan yapışkann ısrarcı oll ne boyası ne kumsası icene saçmalımişlarr...sanki araç boyası ıslandıkca yavaş yavaç eriyo gidioo soyledikleri bahaneye bakkınn çocuk bile inanmazzz..
aynen ole .Bendeki leke sert bole kuması sertleştirmiş yani..
Valla bı bakayım :)
o zaman ısrarcı olucaksınn zaten aracın siyah ne mantıkla boya kusmuş diyolarr..hadi oyle olduu diyelimm kırmızı nasıl kussun....vede size ne bahane uydururlarsa uydursunlarr verceğiniz cevap çok önemlii eger bu işinuretim hatasından kaynaklandığını ısrarcı bi şekilde açıklarsanız değiştireceklerine emınımm ama tabi serviste onemli..
aynen bugun baktım sert lekeler kırmızı nokta nokta direk uçlarında nokta nokta lekeler var p.tesi başka servise gitcem
Geçen hafta Tavanımı ve ön difizör plastiği diye geçiyor sanırım bu iki parça değişti. Yanlız şöyle bişi war tavan 2008 model tavanı değil yeni model denildi erkaydan ve sürücü tarafındaki el tutamağı ve askılık olarak kullanılan araç yeri yokmuş tavanda .. Eğer isterseniz keselim takalım dediler fakat ben pek kullanmadıgım için öyle kabul ettim .. Sizinde öylemi ?