Merhaba,

Bugün yolların kapalı olması sebebi ile açık trafiksiz yol bulmak imkansızdı. Oh sonunda TEM'e bağlandım diye sevinerek yolda giderken birden yol bilgisayarında "check transmission, see hand book" uyarısı geldi...Belli bi hız seviyesinde giderken bu uyarıyı görünce korktum hali ile, sonra uyarı kesildi yanlış uyarı heralde derken araç yine aynı uyarıyı verince tırların arasında en sağ şerite geçip aracı durdurdum. Kontağı kapadım. Biraz bekledim tekrar çalıştırdım ufak ufak gaza basarken araç kendini boşa alıp yine aynı uyarıyı vermeye başladı. Yarım saat bu şekilde uğraştım ama hep aynı şey oldu...Bu arada kasko şirketinin ücretsiz çekici servisi sağladığını öğrendim. O sırada yakında bulunan arkadaşlardan yardım istemiştim onlar geldi. Ben aracı çalıştırdığımda, kendini boşa aldığında kontağı kapatırken arkadaş tam tersi vitese atıp gaza basınca araç çalıştı. Daha sonra denemek için çevrede bi kaç tur attık sorun çıkmadı. Sonrada aynı uyarıyı almadım. Yarın servis yolu gözüküyor sanırım.Zaten direksiyondada bi takılma oluyor bir haftadır. (city modundayken oluyor)Onun içinde gitmesi gerekiyordu...Nazar değdirdiler puntoma