pardon mehmet bey size teşekkür edecektim yanlış olmuş:)
Printable View
pardon mehmet bey size teşekkür edecektim yanlış olmuş:)
önemli diil bir dahaki sefere ona teşşekür etmezsiniz bana edersiniz :) Neyse kıskanır şimdi çoşkun :D
Pompa veyahut pislik ... Yakit alirken dikkat ediniz. Zira günde bir iki problemli araç geliyor genelde pislikten dolayi oluyor fakat arada pompada çikmiyor değil... Double-up katki kullanabilirsiniz... Akili kelden benzini shell den .) yolunuz açik olsun
dizellerde 900 den aşşağı düşmüyor malesef :)
1 2 hafta önce benim de başıma geldi böyle bişey,
ilk belirtileri vites geçişlerinde titreme ileri geri atılmayla başlaması
daha sonra seyir halindeyken gaza basmama rağmen sanki hiç basmamışcasına devir saatinin düşmesi
en sonda tam park ederken araba stop etmesi ,kontağa basıp motor çalıştıktan 1-2 saniye sonra motor duruyordu
serviste debi metre arızası olduğunu söylediler
arızalı parçanın değişmesine rağmen hala tam anlamıyla düzelmiş değil,titreyerek vites geçişi veya gaza basınca titremesi gibi sorunlar hala oluyor ,tekrar bi göstermek gerek
coşkun bey sizede teşekkür ederim
Hüseyin bey benim arabadaki sorun şu ben tüp taktirdim taktridiğim tüpün enjektörlerinde sorun varmiş 2a mühendisliğin yaptiği pislik aslinda dava açacaktim ama böle sorunu olanlar varsa berbaer açalimki anlasinlar ...yani tüpte oluyo benim dediğim bu olay benzinde sorun yok bugün yine gittim brcnin bayisine brcnin iki türü var iyi olanla değişecekler burnumdan geldi ama kendimi zor tutuyorum...