kafama takılan bişey var burda (Yol bilgisayarı normal konumdayken (radyo/cd bilgisi gösteriyorken)) bunu nasıl ayarlıyoruz. ikinci soru olarak da aracın hızlanmasına göre teyp sesini otomatik alcaltıp yukselten bi işlemin varlıgını duydum nekadar dogru bilmiyorum böyle bişey varmı varsa nasıl ayarlıyoruz yardımcı olursanız sevinirim![]()
evet bunu cd çalardaki menüye girip ayarlıyorsun
yanılmıyorsam spedd seçeneğini aktif hale getiriyordun
yanlış hatırlıyorsamda arkadaşlarım düzeltirler
ama bu özellik var ve benim araçta açık
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
oncelıkle yol bılgısayarı ekranı ayarlar menusunden see radio secenegını onaylaman gerekıyor , hıza duyarlı ses artısı ıçınde teybın ayarlar menusunde hıgh secenegı var tam anlatamasamda yarın bakar sana yazarım...
ümit abi girdim speed denen yere high ve low var onu high yaptım denedim olmadı low yaptım denedim olmadı başka bi yolu varmı bide yol bilgisayarı menusunde cd ve radyo yazısı ile ilgili bişe görebiliyormuyuz
salih bi zahmet bakarsan yarın sevinirim ben bişey anlamadım
Konu GP COSKUN tarafından (06/03/2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
hıgh yaptığın zaman olması lazım
yalnız bu seçenek belirli hızlara geldiğinde artıyor
yani seri olarak araç hızlndıkça değilde
mesela 60 km ye geldiğinde biraz ses açılıyor 90 a geldiğinde biraz daha
kademe kademe yani
belki bu yüzden farkedemedin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
valla abi bi gun inat ettim hepsinde denedim yine olmadı 30 60 90 130 140 aynı sabit ses
speed kismi hatirladigim kadariyla, teybin uzerindeki volume tusunu elle cevirince, sesin seviyesini hizli ya da yavas sekilde alcaltip/yukseltmeye yariyordu diye hatirliyorum.
onun disinda aracin hizlaninca sesin yukselmesi, yavaslayinca sesin azalmasi fonksiyonunu bir turlu bulamadim : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
var araçlarımızda o özellik..bende demiştim olmuştu fakat adını hatırlamıyorum o seçeneğin..belki yalnış biyeri yapmışsındır..
ozaman o söylenen high low onla alakalı deil demek oluyor demi erdi
ilk görüşmemizde seninkini ayarlarım merak etme
geçen benim bir arkadaş bindi benim arabaya
yolda gidiyoruz ensonunda dayanamadı
söylediği laf şuydu
yaw abi senin bu teyip ben konuştukça sesini açıyo yoksa sen beni susturmak için bi yeremi basıyon
anlattım sonra hadi canım dedi ama bikaç kere daha gösterdim
vayy be ne akıllı teyipmiş dedi
Sabah arabadaki kataloğa bakar yazarım. Vaktim olsa Tüm kataloğu PDF yapacağım da...!
iyide abiler siz görüşün yapın da dünyanın bi ucundan ben napacam![]()
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...rin-ayari.html
buldum buldum bende forumdan öğrenmiştim
incele bak yaparsın sende
İşinize yaramı bilmem. Arabada MP3 cd DİNLEMEDİM HİÇ. Ama radyoda o dediğinizi yaptım ben. Radyodayken Audio tuşundan yada menu tuşundan LOUDNESS fonksiyonu var. Orayı ''on'' konumuna getirin
abi forumda binlerce konu var az önce bi bakayım dedim önü arkası bitmiyor ondan konu düştüm![]()
Aynen bu işte.
Yanlış hatırlamıyorsam Traffic info diye bişey vardı. o olabilirdi..
Radyonun ayrı, arabanın ayrı. Geçmişte Narkoz yayınlamıştı bu kataloğu. Ben radyonun kataloğunu diyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri