Merhaba arkadaşlar, 2006 model GP 1.3 Multijet Dynamic design ve 38.500km. bir GP'm var. Bu hafta hiz gösterge panelindeki kırmızı direksiyon ikaz lambası ve sinyali işaret vermeye başladı. Aracımın bakımlarını eksiksiz olarak yaptırmaktayım 40.000km bakımını da yeni yaptırdım.Çok titiz bir kullanıcıyım.Zaten herkes 2006 model bir aracın bu km. ve bu bakımda olmasına şaşırıyorlar. Ne güzel 40.000 servisini Fiat servis haricinde bir başka yerde yaptırıyorum. Ancak servise gittim ve city servo arızasını anlattım. Duydugum okuduğum yaşadığım bilgileri de servise aktardım . aracımın servisini dışarıda bir serviste yaptırdığım için bu motorun iyi niyet garantisi kapsamından yapılamayacağını söylediler. 2011 yeni model doblo fiorinom da var.onunda 3.vitese zor takılma arızası ortaya çıktı.Bu arızanın fabrikasyon hata oldugunu herkes biliyor.ancak değiştirilemez. diyorlar.ben buna inanmıyorum. kullanıcı olarak ancak aracı çarparız iyi bakmayız. bunları harfiyen uyup orjinal fabrikasyon parça takmamıza rağmen nasıl oluyorda bazı fabrikasyon hataları kullanıcı hatası olarak gösterebiliyorlar. Bu konuda bilgisi ve yardımı olacak arkadaşların yorumunu bekliyorum.Kazasız ve parça hasarsız sürüşler :)