Bi abim Punto aldı yeni ama teyp ses açmaa tusu yuvarlak tuş asırı deforme olmuş . o parçayı nerden temin edebilirim .
Bi abim Punto aldı yeni ama teyp ses açmaa tusu yuvarlak tuş asırı deforme olmuş . o parçayı nerden temin edebilirim .
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
yerinden çıkar komple kazı siyaha boya (veya siyah oje ile güzelce fırça izi bırakmayacak şekilde boya vernikle...) kurut içindeki ayakları kırmadan yerine tak biraz parlak olacak ama o parçayı tek balına bulamassın
tek yapman (yapmaman gereken) çalmak![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
tuş takımı bütün haldeydi sanırım. 2 sene kadar öncede 40 tl civarıydı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
En iyisi boyamak sanırım![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
daha şık bir tavsiye verebilirim size...emek harcanırsa güzel olabilir ;
tüm tuş takımlarını sökün ve bir miktar sıcak silikon ile birkaç mt kumaş , kadife vb. bir kaplama malzemesi ile tüm tuş takımını kaplayın...böylece hem şık hemde 0 bir tuş takımına sahip olursunuz....
benim direksiyondaki ses tuşundan sesi artırmaya çalışırken "pause" yapıyor.kısmaya çalışırken artırıyor arada bir.neden kaynaklanıyor acaba?
benim tahminim direksiyondaki tusların içinin temizlenmesi gerekebilir...
nede olsa elleriz terli oluyor bazen yaglı gibi..tusun içine gecen ve zamanlaolusan katran belkide basılan tustan gerilim alıp aktarımda buluyordur...
acaba tam anlatabildim mi?
evdeki kumandalar gibi yani...![]()
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
slm benimde aynı sorunum vardı sökup temızledım duzeldı byy
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri