kardes bence boyatma hıççç bırde kasko fırman dandıkmıs bende ondandımkaza yaptım kaskodan parasını almam 5 ayı bulduuu
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1.5 ay önceki istanbul da yağan doludan dolayı aracımın tavanında ve motor kaputu üzerinde toplam 8-10 tane ezik oluştu. kaskom başak groupama ve muhtemelen doğal afetlerden dolayı oluşan arızaları kapsıyor. ancak sormak istediğim sizce böyle bir sebep için tavanı ve kaputu boyatmayı önerirmisiniz? biliyorsunuz araç satılırken biz türklerin en çekindiği şeydir tavanı boyalı araç almak,sanki hepsi takla atmış gibi
tşk.
Herşeyi aynı anda bir tek O bilir...
kardes bence boyatma hıççç bırde kasko fırman dandıkmıs bende ondandımkaza yaptım kaskodan parasını almam 5 ayı bulduuu
iyide doluyu karsılamazlar ki???
(ben mi yanlıs biliyorum)
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
ne olursa olsun tavanı boyatmayın sora ilerde satarken büyük sıkıntı çekersiniz
Bildiğim kadarıyla vakumla çekiyolarmış dolu izini geçen yıl iznikte dehşet dolu yağmıştı hemen her araba da vardı. Bir arkadaş bu şekilde hondasını yaptırmış o 3-5 tane derken yapan yer AUTOKİNG sanırım oldukça çok sayıda iz çıkarmış mini hazarsızlıktan halledilmiş yine de olay...
Eğer uzunca bir süre bineceksen aracın fotolarını çek ve boyat ama satarım fazla durmaz dersen boyatma..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri