abi bu iş süper ya bende isterim astarı yüzünden pahalıya gelmicekse
Printable View
abi bu iş süper ya bende isterim astarı yüzünden pahalıya gelmicekse
valla arastırmalarıma gore
o bolgede ekstra bos kablo olmasına gerek yok cruse ıcın
cunku sınyal kolu komple degısıyor ,ve yerıne cruse ozellıgı olan sınyal kolu takılıyor
yanı cruse kolu tek basına degıl tum sınyal kollarıyla bırlıkte
bu ısık ıyı bı yol verdı....
bır servıs bulup cruse kolunu getırtıp arabaya takıp denemek kaldı sadece ama hangı servıs yapar bunu :(
vadi eğer öyle birşey varsa kolu getirtip alibertide deneyelim ben denerim ama sinyal kolundamı gözüküyor cruıse yoksa ayrı bir kolmu ben öyle biliyorum
sınyal sılecek cruse hepsı tek parca...
ama katalogda sinyalin tam altında ayrı bir kol daha gözüküyor stilolar ve alfalar gibi amma muamma oldu bu iş yalnız şu varki katalog hasandan crııse için yardım istediğimde bana tek bir kol için parça kodu vermişti sinyal ve cruıse beraber olarak
evet oyle gozukuyo ama ıcerıde tek parca...
yeni eper çalıştımı gözüm eğer burda ellerinde gözüküyorsa hemen fiyat alayım kodu yollasasn bendekiyle bir karşoılaştırayım
bana söylenen ayrı bir kol geliyor. sinyalin altında. alt palstik tamamen değişiyor. bence yanlışınız var sinyal koluna olmuyor cruise control. ve beyin işi kesin lazım dediler serviste 700 kagıt
Hocam Ankara da hangi servis söyledi?
kartaş
kol var altta
https://img158.imageshack.us/img158/...0039wt7iz7.jpg
konuyla alakasız ama .bu gpnin içi de çok güzelmiş ya. açık renge bayılıyorum. bu resim türkiye dışındanmı
blue & me de var baksana arabada :(
mavi diş...telefon görüşmesi felan yapyonnn...windows media bağlantıları var usb felan.