angeldan daha iyi çünkü merceği angellara göre daha kaliteli
xenondan daha iyi aydınlatma çünkü ışık dağılmıyor mercek sayesinde hem göz almıyor hem de gereğinden fazla yeri aydınlatmıyor
Printable View
Evet,Ahmet Bey'e yaptırabilirsiniz.Kendisi hemşehrim olur,iyi ve dürüst bir insandır.Ben de Fiorino'ma yaptırdım ama hala kutuda duruyor.Araba gelmedi,gelmeyecek de galiba... O sitedeki Fiat Fiorino mercek uygulamasındaki 2 numaralı farlar benim.
Xenon Mercek - Xenon Mercek sitesine hoşgeldiniz
Nasıl olmuş arkadaşlar? :)
ya aslında tam benim istediğim gibi bişi olmuş bu. ama kaç para bilmek lazım, iyi para tutuyodur...
Bugün angellerime bi far ayarı yaptırmışım E5 de giderken yan yana giden 3-4 aracın uzunları ve kısaları aynı anda yansa o kdr dehşet bi ışık saçamazlar !! 10 dk da 20 kişiyle papaz oldum :) Yokmu şunların normal bi ayarı ALLAH Aşkına..
Hakan angelleri aldıgım yere gittim (şirinevlere) alın dedim farınızı merceğinimi düzelteceksiniz ne yapacaksanız yapın olmadı sökün orjinale çeviricem 50 tane rot balanscı farcı gezdim yok yapılmaz yapamayız dediler ( kendi gönderip tavsiye ettiği ustalar dahil ) bıraktım aracı bastım gittim bi 2 saat sonra abi hallettik bunun karnının agrısından anlayan bi ustamız vardı bi el attı dedi baktım baya bi faydası olmuş ama işi abartmış kısaları herkez uzun sanıp sellektör yapıyo uzunlarıda çakınca elentrik görmüş baykuş gibin kalıyolar ki sağım solum her tarafım ışıl ışıl gece bi sokaktan geç 2.kata kadar bütün balkonlar gözetminin altında parlıyo :D yani yine bi ortasını bulamadık böyle dewam ediyorum bi kaç gündür :) Sis farlarınıda siyah tabanlı yapmasaydım çoktan dönmüştüm orjinale çünkü görmüyordum gerçekten jant yamultcam yada bi çukurda kalıcam burası İstanbul su birikintisinden geçerken 3 metrelik bi çukurun içinde kalabilirsin :)