merhabalar, 2-3 ay önce aranıza katıldım, "gp"mden de çok memnunum..
Ancak anlayamadığım bişey var, dijital klimayı en yüksek ayarında ya da bir düşük ayarda çalıştırınca 15-20 dk. sonra kendi kendine bi çalışıp bi duruyo, yani klima çalışmaya devam ediyor da fan 3 saniye çalışıp 3 saniye duruyo.. bazen böyle çok sık olan bu durum bazen daha az aralıklı oluyo (mesela 10-20 saniye çalışıp duruyo) daha önce hiç dijital klima kullanmadım, bu durum normal mi yoksa bi sorun mu var anlayamadım. Zaten klimanın da içeriyi gerektiği gibi soğutmadığını düşünmeye başladım, kafayı taktım ya klimaya,bana soğutmuyormuş gibi geliyor da olabilir.
Bi de parke ya da taşlık yollarda giderken sol ön çamurluğun civarından (şöforun sol ayağının geldiği bölge civarı) bi tıkırtı geliyo, sanki orda bişey boşta duruyo... ön takımdan gelebilen seslerden değil yani... zaten ses lakalardan geçerken falan gelmiyo, sadece araç taşlık bi yolda ilerlerken geliyo ses... bi de buna taktım kafayı.. İki ustaya gösterdim, onlar sesin ön takımdan geldiğini düşünüp orayla ilgilendiler ve bişey bulamadılar... ÇOK KONUŞTUM GALİBA... yardımlarınızı bekliyorum bu konularda... Şimdiden Teşekkürler..