merhaba arkadaşlar ;
aracımı 25 Kasım da almıştım yeni araba almanın sevinci ile gezerken 26 Kasım Pazar akşamı arkadaş ile buluşmaya gittik trafikte seyrederken vites kutusu ışığı yanmaya başladı ve yol bilg.ekranında görülen '' check transmission hand see book '' yazdı , aktarma ile ilgili bi problem olduğunu anladım fakat problem olmayacağını ve bir servise götürmem gerektiğini düşündüm ama bu uyarıyı servis e gidene kadar verir diyerekten arkadaşı almak için eve ulaşmıştım aracı stop ettim ve bir daha calıştıramadım( arac bir günlük yolda kaldık 444 lü numarayı aradık yol yardımı geldi bişey yapamam servise cekilmesi gerek dedi ve çekici geldi birmot küçükyalı ya çekildi arac..2 gün orada kaldı ..uzak yola gideceğim için bu sorunun tekrar edip etmeyeceğini sordum kesinlikle olmayacak merak etmeyin denildi..ben aracı salı günü aldım ..perşembe günü sabahı işe gelirken 2.köprüde aynı hatayı verdi ve arac manuel kullanımda 3 den 4 e gecmedi soluğu zincirlikuyu birmotda aldım ..saolsun Selçuk bey Teknik servis uzmanı arac ile ilgilendi sorun aracın yazılımında olduğu ve yeni bir sorun olduğu italya dan güncel yazılımın gelmesi gerektiğini bildirdiler bana yeni arac tahsis ettiler 12 gün serviste kaldı .. 1 aralıkta verdim 12 aralıkta aldım yazılım güncellendi şimdilik sorunum yok ..dıalogıc vitesi olanlara duyurulur..
Yer imleri