teşekkürler gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. emeğinize sağlık... özellikle aracını 2.el alanlar için bazen bulmak çok zor olabiliyor.
az önce araçla ilgili aklıma bişi takıldı. aşağıya inip kitapçığı almak zor geldi burdan baktım şimdi![]()
Teşekkürler.......
teşekkür ederim beni arabadan kitabı alama zahmetinden kurtardığınız için![]()
Eyvallah abicim eline sağlık Ben de bugün teslim aldım daha el kitabını unutmuşlar süper oldu![]()
Çok çok teşekkürler eline sağlık...
teşekürler indirdim pc ye bilmediğim çok şey varmış![]()
çook teşekkürlşer
Technical service
adresinden Türkçe hariç bir kaç dilde indirilebiliyor, Türkçe kullanım kılavuzuna oranla biraz daha detaylı bilgi var gibi geldi bana, özellikle dualogic hakkında. Ayrıca vektörel formatta bir pdf olduğu için de daha az yer kaplıyor, 4-5 MB civarında.
İndirmek için şöyle bir yol izliyoruz:
eLUM : Sağdaki menü içerisinde
Continua > : Yazıların altında
FIAT logosuna tıklıyoruz.
Sağdaki ülke bayrakları üzerine tıklayarak istediğimiz dili seçiyoruz, devamında Grane Punto yu açılır kutudan seçip >> işaretli düğmeye tıklıyoruz.
Dualogic vites dökümanı az yer kapladığı için yüklüyorum buraya.
Arabamla ilgili her tür evrak, kitap vs. dosyalı olmasına rağmen bilg. kayıtlı olması dahada iyi olacak emeğiniz için teşekkürler.
sanırsam forumdaki en yararlı hşzmet olmuş teşekkürler
teşekkürler, ilk fırsatta indireceğim
teşekkürler elinize emeğize sağlık
Benim gibi aracını ikinci el alıp,Kullanıcı el kitabı olmayan üyeler için çok faydalı bir paylaşım olmuş.Emeğinize sağlık Hakan Bey.![]()
Kullanım kitabını okudum..bir kaç kez...ancak benim aradığım kitapta yazmayan ancak tecrübeyle edinilen bilgiler:
1-Dizel araç kullanmanın püf noktaları
2-En iyi motorin hangi akaryakıt dağıtıcısındahell/BP/Petrol Ofisi?
3-Dualogic şanzımanda şehir içinde E konumu mu yoksa normal konum mu uygun?
4-Aracına iç temizlik yaptıran var mı?Tavsiye eder mi?Verilen paraya değiyor mu?
işte bunlar kitapta yazmaz ama burada yazılır...
cevaplarınız için teşekkürler...![]()
Merhaba link iptal olmuş..yenileyebilirseniz sevinirim...SAygılar
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
verdiğiniz link bu malesef çalışmıyor error veriyor.....
(rapidshare yi kullanmayı biliyorum)
Rapidde paralı üyeliğiniz yoksa bayağı sıkıntı çekersiniz.Artık normal kullanıcılar çok zor dosya indiriyorlar
Ben sabah başka bir siteye upload yaparım..
Aracı yeni alırken vermişlerdi. Hala duruyor. Aracı satarken de herkes kitapçığı da yeni sahibine verirse çok iyi olur kanaatindeyim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri