bakırköy haliç otoda aşağıdaki fiyatı verdi
PARÇA TUTARI:240,00 TL
İŞÇİLİK :109,00 tl
Printable View
bakırköy haliç otoda aşağıdaki fiyatı verdi
PARÇA TUTARI:240,00 TL
İŞÇİLİK :109,00 tl
arkadaşlar 2007 model 65bindeki (60bini yaparken 2011 mayıs gerek olmadığını söylediler) starjetimin trigerini değiştirmek istiyorum ama bazı sorularım var öncelikkle
triger setimi yoksa sadece kayısımı değiştirmeliyiz
cebimizden yaklasık kaç lira çıkar
bosch carda değişsem sıkıntı olur mu
bosch car gibi kurumsal özel servisler böyle önemli konularda garanti veriyor mu
Benimde bir sorum olucak sizlere, benim aracımda 2007 kasım çıkışlı 2008 model km si henüz 29 binde fakat ben bir yerde okumuştum km si düşük olsada 4-5 yıllık araçların triger kayışı değiştirilmeli diyordu, bu ne kadar doğru, benimde değiştirmem gereklimidir ? Şimdiden teşekkürler yardım eden herkese..
Bizim araçlarımızda kayışı 5. yılda değiştirmek gerekiyor. (Km olarak 120000 di sanırım)Bu süre sıcaklık farkının çok fazla olduğu yerlerde, yüksek devirli kullanımda, devamlı olarak kısa süreli kullanımlarda 3 yıla da inebilmekte..
Bence trigeri set halinde değiştirmek daha doğru.Zaten yetkili servisler bu şekilde yapıyorlardır.
Benim tercihim yetkili servistir hep..
bence trigeri set olarak değiştirin söküldüğünde triger rulmanın sağlam ı bozuk mu oldugu anlaşılır ayrıca güvendiğiniz ustanız varsa götürün değiştrisin yoksa diğer alternatifleri düşürünürsünüz.
Tjetin triger setini işcilik dahil 200 tl değiştiriyoruz onu başkaları kaça değiştirir mukayase edin anlarsınız daha öncede değiştrdik
arkadaslar benim aracım 65000 de ama servise sırasıyla 40000 bakımı icin 35000de 60000 bakımı icin 55000 de girdi.yukarıda yazılanları okuyunca aklıma geldi bende triger setini degistirmeyi düsünüyorum ama trigeri degistirmek dısında yapmam gereken bir sey var mı acaba?
trigeri set olarak yani gergi bilyası ile değiştirin ki sonradan kafanız ağrımasın. ben set olarak servisten iskontolu 102 tlye aldım geçen sene şimdi olsun 140tl +100tl işçilik verseniz 250 ye gelir. servis zaten set olarak değişir başka da yapman gereken bişi yok olursa da onlar söyler :)şunu değiştirmek gerek ya da değiştirelim mi die.
zaten set olarak degistirmeyi düsünüyorum.anlatmak istedigim son bakımın üstünden 10000 km gecti.filtrelerin ya da herhangi baska bir seyin degismesi gerekir mi?
her 10binde yağ ve tüm filtreleri 20bin de +bujilerimi değiştiririm. son bakımda ne yapıldığını bilmediğimden ve trigerden bahsettiğin ve bazı kişiler bilyayı değiştirmeyip sadece kayışı değiştirdiğinden öyle dedim. ayrıca alternatör kayışına bak eski ise değiştir ki 60 binde değişiyor diye biliyorum ki zaten ömrü bitiyor arkadaşımın 65binde aracı ve alternatör kayışı çaklak şuanda değişmesi gerek yani.tahminlerime göre trigerin temiz çıkacak çatlaksız vs. ben 45 binde triger değiştim aracı istanbuldan almıştım ona rağmen trigerin durumu gayet iyiydi ama 5 yılı dolmak üzere idi. neyse çok uzattım.