kesinlikle carbon deyil 100% eminim
Printable View
kesinlikle carbon deyil 100% eminim
Hayır o tuş benzin kapağı için değil. aracı benzinle çalıştırmak için. Bu Grande Punto nun yeni "Natural Power" serisi bir aracı. Metan yakıt ve benzinle çalışabiliyor. Yani o tuş benzin kapağını açmak için değil yakıtı benzine almak için.
https://photo.netcarshow.com/Fiat-Gr...9_photo_1e.jpg
Sağol Orhan, bizde doğal gazlı punto olmadığı için ilk aklıma gelen buydu :) Avrupada dediğin gibi bu yakıt da kullanılmakta.Hatta eski kasa puntoların da bu seçeneği mevcut...
hımmm bilgilendirdiğin için teşekkürler bende kapak sandım ama bu kadar basit bir yere koymak sakıncalı değilmi :)
Tunç, sözkonusu araç bence Tr ye hiç gelmemiş 1.9 mjtd sport s2.(sport konusunda eminim)
Göstergeler kromaj çerçeveli ve beyaz zeminli.Yani araç s2, TR deki modellerde beyaz zemin de artık olmadığına göre bu 1.9 mjtd sporttur:)
Asrde sorun yok ama bagaj açma düğmesi kesinlikle yanlış yerde ,:)
Tunç, evet, benim aracımın göstergeleri beyaz ama buradaki krom çerçeveli.Tr ye gelen yeni GP lar da krom çerçeveli fakat beyaz zeminlisi yok.O yüzden muhtemelen 1.9 mjtd sport demiştim
Karbon görünümlü kaplama sadece dynamic, fun ve sportta mevcut.Yani emotionda yoktu.
Şahin, eğer aracın ilk çıkanlardansa (2006 model) hatırladığım kadarıyla bu dönemde güvenlik paketi ekstra satılmaktaydı.Bu yüzden olmayabilir.Asr, patinaja düşen tekerin torkunu azaltarak yola tutunmaya yardımcı olan güvenlik elemanıdır...