müşteri temsilcilerini arayın durumu ısrarcı bir şekilde anlatın ve garanti kapsamında değiştirmek için diretin
bir çok arkadaşımız garantisi olmadığı halde ücretsiz değişim yapıldı
Printable View
serhan,hiç beklemeden hemen fiat müşteri hizmetlerini ara,ama ilk önce SANA BUNU SÖYLEYEN SERVİSİ ŞİKAYET ETMEK İSTEDİĞİNİ söyle,yaptığı işteki gelişmelerden bu kadar bihaber olması affedilir bişey değil,ben olayda kasıt arıyorum.sen bu parayı veremediğin için bu arıza sebebiyle bir kaza yapsan ne olacak,üstelik bu arızayı kesinlikle bedavaya yapmak zorunda olmalarına rağmen (garantin bitse bile)
2 senedir EPS siz geziyorum,
Benim arabamda 2006 model garantisi yok değişti.Merak etme ara müşteri hizmetlerini değiştirirler.
mersinde değiştirmiyorlar kardeşim. şu anda arıza yok fakat garanti bittikten sonra değiştiremeyiz gibi bir şeyler söylediler saygılar.
yok ya ben ülkenin çöküşünü çok yakın görüyorum. Roma da önce ahlak çöküntüsü yaşayıp gümlemişti. Bu millet ruhunu, kaliteli yaşam sevdasını gelişme ve uygar olma isteğini nerede bıraktı ya?
Kazanılmış hak çakallar tarafından kullandırılmıyor, kazanan hakkını aramayı bilmiyor. Bir eğitimci olarak ağlamak istiyorum. Ama gariptir ağlayamıyorum. Sadece:ban?: diyorum.
Hakkımızı arasakta herzaman güçlü olan kazanıyor türkiyenin bir gerçeği :) neyse konuyu bölmeyelim...
fiat çakallık yapıp o paranın en az yarısını müşteriden alır;bedava değişim falan hikaye...geçen hafta konyada değiştirdim 861 tl verdim faturası elimde...kimseye punto tavsiye etmiyorum artık;gidin kronik sorununu varsa kabul eden baba markalardan alın arabanızı;verin şase numaranızı,plakanızı bi bakalım diyip ücretin en az yarısını alan sonrada bunu müşteri memnuniyeti adına yaptığını savunan fiat gibi uyduruk markalardan değil!!!
Benim aracım 2006 model. Bir kez yaşadım city arızasını.Garantisi bitmiş olmasına rağmen biraz ısrarcı olarak garantiden değiştirildi.
city motor arızası , kapı kolu arızası ve son olarak dualogic arızası yasadım. Dualogic robotu degisimi icin 4300 tl istendi. musteri hizmetlerinden cevap bekliyorum
ARKADAŞLAR PUNTOLARDA DİREKSİYON KİTLENMESİ İLE İLGİLE FORUMLARDA O KADAR ÇOK ŞİKAYET VARKİ AKLINIZ ALMAZ. BENİM ARACIM 2009 GRANDE PUNTO 1,3 MULTİJET FUN PAKET VE BİR ÇOK KEZ YAŞADIM BU SIKINTIYI. HATTA BİR SEFERİNDE KASTAMONU'YA GİDERKEN TEM OTOYOLUNDA BAŞIMA GELDİ ALLAH MUHAFAZA ARABADA EŞİM VE 2 ÇOÇUĞUM VARDI. ARAŞTIRDIM BU ÜRETİMDEN KAYNAKLANAN FABRİKASYON BİR HATA İMİŞ. BENİM VE AİLEMİN BAŞINA HERHANGİ BİR KAZA GELSE İDİ BUNUN SORUMLUSU KİM OLACAKTI. YARIN SERVİSTE RANDEVUM VAR BAKALIM NE ÇIKACAK. SERVİS SIKINTIMIZI GİDERİR BİZE YARDIMCI OLURSA BURADAN SİZLERE YAZAR VE TEŞEKKÜRLERİMİ İSİM İSİM BELİRTİRİM Kİ BU BİR FABRİKASYON SIKINTI SERVİSİN ÜCRETSİZ GİDERMESİ GEREKİYOR BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM. LAKİN ÜCRET TALEP EDERLERSEDE HUKUKSAL YOLLARDAN HAKKIMI ARAYACAĞIM. İNŞALLAH FİAT BİZİ ÜZMEZ HADİ HAYIRLISI.
teşekkür ederim feyzullah inşallah çözüm üretirlerde ailemizle gönül rahatlığı ile bineriz arabamıza. İnsan ailesini bindirmeye korkuyor ya sıkıntı olursa diye Allah muhafaza
Gecmis olsun.5 yildir bende city korkusuyla yasadim.bu saatten sonra ariza cikarmi bilmiyorum.
baska bi arabaya transfer olmak lazim galiba.keske yazin elden cikarsaydim.
arıza yaşamadım ama arıza korkusuyla yaşıyorum. 2011 82bin km.
valla ben korkmuyorum sakin kullnıyorum bozulursa fiat birmot kozyatağına dalarım arabayla sıkıysa yapmasınlar
EVET ARKADAŞLAR ARACIMIN DİREKSİYON MİLİ SIKINTISI OS-KA ŞERİF ALİ FİAT SERVİSİNDE ÜCRETSİZ OLARAK YAPILMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. AYRICA SERVİSTE BENİMLE İLGİLENEN SERKAN KARDEŞİMEDE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.