Arkadaşlar Fiat'ın Gp için ürettiği xenon kiti hakkında bilginiz varmı?piyasadaki çin mallarından bir farkı var mıdır?
Printable View
Arkadaşlar Fiat'ın Gp için ürettiği xenon kiti hakkında bilginiz varmı?piyasadaki çin mallarından bir farkı var mıdır?
Berk, Fiat ın GP için ürettiği bir xenon takımı yoktur bence.Sadece yetkili servislerin sattığı belirli markalar olabilir Fiattan bağımsız üretilmiş olan.Dolayısıyla dışarıda daha kalitelileri de daha ucuzları da bulunabilir...
Fiat kendi üretmiyordur ama orjinal aksesuar olarak satıyo.Fiat yedek parça bölümünde Arama sonuçlariParça KoduParça AdiFiyat55171787 H -1 XENON YEDEK AMPUL 138.92 YTL55171788 H -7 XENON YEDEK AMPUL 138.92 YTL55171789 H4XENON YEDEK AMPUL(UZUN KISA)262.38 YTL55171469 H1 XENON FAR TAKIMI GNL441.32 YTL55171470 H4 BI-XENON FAR TAKIMI GP578.2 YTL55171471 FIAT H7 XENON FAR TAKIMI LN464.13 YTLbulunuyor.
Anladım, dediğim gibi bir markayla anlaşmışlardır ve onu takıyorlardır.Dışarıdaki seçenek sayısı daha fazla ve tahminim daha ucuza aynı kalitede bulunabilir.Tabi bu durumda servis farları garanti dışı da bırakabilir :)
xenon far için en iyi trcih mercekli angelli farlar olacaktır hem oldukça da ucuz takımını 350 tl ye kadar alabiliyorsunuz. Karşıdan geleni de rahatsız etmiyorsunuz.
Ben xenon fark kullanıyorum motorlu olandan selector yapınca da tak diye bir ses gelmiyor bir iki kere arıza yaptı ampul yandı sandık ama kazın ayagı öyle değilmiş sonra kendi kendine çalıştı yaptıgı arızaları da tespit etmesi zor bilinen marka taktırın diyecem çoğu zaten çinde üretiliyor o yüzden en iyisi angelli farlar.
evet fiatın orj xenonu diye bir şey yok hangi firma ile anlaşılırsa onun malları satılır..
H4 xenon kit taktırabileceğim bir fiat servisi varmı?bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Bu sorunu kendiniz de cozebilirsiniz. Angel'li mercekli farlarin uzerindeki mercekler oldukca kalitesiz ve is gormez.
Benim tavsiyem 1 cift cikma far alip, ya da far bile almadan kendi farlarinizin canaklarini kesip icine hella, bosch, valeo gibi kaliteli bir bixenon mercek takip xenonlarinizi ondan sonra takabilirsiniz. Montaj ve bilgi icin ben yardimci olmaya calisirim ama merceksiz xenon, ne benim ne de baskalarinin tasvip ettigi birsey degil. Sirf kendi luksunuz icin trafikte binlerce insani rahatsiz ediyorsunuz. Xenonlariniza mercek taktirin.