evet kondansatör takılmış :) Evet bu bir nevi dengeleme yapabilir..ama dikkatli olmak gerekir daha düşük bir değer patlamaya sebebiyet verebilir...
Printable View
evet kondansatör takılmış :) Evet bu bir nevi dengeleme yapabilir..ama dikkatli olmak gerekir daha düşük bir değer patlamaya sebebiyet verebilir...
Bugun sentinel 6000K xenon taktirdim malum titresim arabayi calistirinca oluyor ve hafif bursekilde devam ediyor.. ( 2013 Pop Punto )
Bu sekilde kalmasi bir sorun cikartmaz diye dusunuyorum ampul patlamasi vs gb ariza lambasi da yakmadi ayrica...
Dusunceleriniz ve yorumlarinizi da bekliyorum...?
kadir ucuz xenonlarda titreme olayı malesef oluyor.
Bence far patlamasına karşın her halükarda orjinal farları arabada muhafaza edin ve kendiniz orjinale çevirebilmenin yöntemini öğrenin gece karanlık yollarda mağdur kalmamak için.. Orjinale yakın daha iyi bir aydınlatma için 6000 Kelvin değerinde xenon tercih ettiniz sanırım. Ben de xenon'dan beyaz ampüle dönüş yapanlardan birisi olarak Photon marka beyaz ampül tercih etmenizi tavsiye ederim. (açık beyaz xenon tarzında yanar)
[QUOTE=katip onur;887594]Bence far patlamasına karşın her halükarda orjinal farları arabada muhafaza edin ve kendiniz orjinale çevirebilmenin yöntemini öğrenin gece karanlık yollarda mağdur kalmamak için.. Orjinale yakın daha iyi bir aydınlatma için 6000 Kelvin değerinde xenon tercih ettiniz sanırım. Ben de xenon'dan beyaz ampüle dönüş yapanlardan birisi olarak Photon marka beyaz ampül tercih etmenizi tavsiye ederim. (açık beyaz xenon tarzında yanar)[/QUOTE
paylasim icin tesekkurler, peki siz neden xenon dan donus yaptiniz, memnun kalmadiniz herhalde...?
160 TL'ye ne tavsiye edilebilirdi peki...
paylasim icin tesekkurler, peki siz neden xenon dan donus yaptiniz, memnun kalmadiniz herhalde...?[/QUOTE]
3 nedeni var;
1- Gece milletin gözünü alıyor, önümden ve karşımdan gelenler rahatsız oluyor,
2- Muayeneden geçmiyor,
3- En önemlisi gece kaç kez patladı, sadece sisleri açarak yavaş yavaş yolculuk yapmak zorunda kaldım.
Bu arada forumdan bir arkadaşdan öğrendiğim kadarıyla Photon Philips'e bağlı değilmiş, Philipsin yan ürünüymüş. Philips beyaz Photon mavimsiymiş.. Ambalajın Ben de çok araştırmadan aldım, aksesuarcı arkadaşımdı, onun tavsiyesine uydum.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...38122085/detay
sanırım bu farın aynısından taktırmıştık.
bu acıklamalar ışıgında bir hafta kullandıgım xenon serüveni sona ercek gibi sanki ama hangi ampül olursa olsun xenonu aratacagı da hiç kuşkusuzdur...
Kadir bir boş kaldığında yanıma uğra istersen .