Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu unutmuşum işlerimin yoğunluğundan servise henüz gidemedim ama emin olmak için yaklaşık 1 ay önce Fiat Çağrı merkezini aramıştım ben aradıktan bir gün sonra dönüş yaptılar böyle bir kampanyanın olduğunu teyit ettiler zaten servise gittiğinizde garantiniz devam ediyor ise servisler bunu hatırlatıyor yani bence bir sıkıntı yok servise gittiğim zaman herhangi bir gelişme olur ise sizleri buradan tekrar bilgilendiririm..
bizi şimdiye kadar hiç bir servis aramadı ve çağırmadı.demekki benim aracım taş gibi maşallah.Yzıklar olsun sana Eyy Fiat
benimde aracım 2006 ve 51binde.
direksiyondan lok lok ses gelmeye basladı. özel yerlere götürdüm biri rot bası dedi biri komple rot kolu bası dedi. sonuncusuda bunu servise götürün direksiyon kutusunda sorun var dedi.
var mı basına gelen böyle birsey? bu sorun genel punto sorunu mu yoksa benim basıma gelen kullanımdan veya sansımdan dolayı olan birsey mi?
evet serhan aynı proplem bendede var arabamın garantisi var ne yapacağımı bilmiyorum.beraber ortak hareket edelim istersen.
arkadaşlar benim de direksiyon milinde arızadan dolayı servise götürdüm bugün garantisi devam ettiği için garanti kapsamında değiştiryorlar hatta araç şu an servisde acaba kronik bi problem mi bu ? gelişmeleri paylaşırsaz iyi olur hoşçakalın
benim garanti yok.
garantisi olsa direk servise gider kafalarına vururum valla.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri