Arkadaşlar arnıza yeni katıldım 39000de 1.3 multijet 75hp 3 k grande punto aldım heryerine baktırdım sadece garantiden triger kayışı değişmiş başkada bir sorunu yokmuş alabilirsin dediler aldım bu hafta sonu gezmeye çıktım yolda bir arkadaşımla karşılaştım mazda 3 otomatik vites bu arabayı dişime göre gördüğüm için biraz kapıştık boş yolda neyse eve geldim arabayı stop ederken son bir gaz verdim rolantide garip bi ses farkettim ama hararetinde veya bilgisayarında herhangi bir problem yoktu araçta 39900 km geldiği için servise götürdüm aracımdan gelen ses normal mi die sorduğumda canavar gibi dediler neyse 40000 bakımı + karbon temizleme + balatalar bittiğin için balataların değişceğini söylediler bende kabul ettim 1.30 bıraktım 4.30 alırsınız dediler 4.30da telefon geldi aracınızın devirdaim bilyası dağılmış onun değişmesi gerekiyor dediler bende fiyat sordum 160tl dediler garantiden değiştirin dedim onlarda mail attılarını sölediler ama garanti büyük bir ihtimalle kabul etmicekmiş diğer markalardaki ustalara sordum kullanıcı hatası zorlama vs vs ile olcak iş değilmiş yani sorun araçtan acaba sizin başınıza böle bişey geldimi yada bu bana çok büyük dertler açarmı çünkü servise bugün bana araba lazım yarın değiştirseniz olmazmı dedim onlarada kağıt imzalatırız dedi motor dağılabilirmiş yani baya bi büyük bir vaka eğer bide garanti kabul etmesse yaklaşık 650tl mafraf açıcak yardımlarınızı bekliyorum
Yer imleri