bağlantıları kontrol ettir,bence bağlantılarda gevşeklik var,rolantide sorun olmuyor araç yüke binince kısa devre gibi temas-temassızlık yapıyor.
Printable View
bağlantıları kontrol ettir,bence bağlantılarda gevşeklik var,rolantide sorun olmuyor araç yüke binince kısa devre gibi temas-temassızlık yapıyor.
aynı şey başıma geldi hemen yardımcı olim. aracımın ön tamponu söküldü orada 1 çatlak vardı onu tamir ettirdim. tampon geri takıldı. servisten aldım yola çıktım sorun yok. farları bir açtım aynı uyarı ne iş yaw dedim durdum. öne geçtim baktım sol far yanmıyor. yani uyarı ışığı far yanmadığı için vardı. hemen geri döndüm. özür dileyerek karşıladılar. abi elektrik kablosunu takmayı unuttum dedi eleman. hemen kaputu açarak fişi fara taktı ve her şey tamam. yani sorun temazsızlık vs. yani o uyarı ışığı çıktığı anda muhtemelen farlarından birisi sönüyor sonra yanıyor. gevşek ampul gibi yanıp yanıp sönüyor olabilir farından bi tanesi.
Arkadaşlar gittim servise gösteremedim kapalıydı ama dışarda bi eleman yakaladım servisten azcık baktı..farlardan biri yanmıyodur dedi..olur mu dedim açtım tüm farları..hepsi yanıyo dedim..frene bas dedi..bastım..bu bagaj kapağının üstündeki far var ya..ismini bilmiom fren lambası işte..silecek suyunun çıktığı yer..ordaki far yanmıyo..ya gevşemiş yada patlamış..sorunu hallettim sanırım..Tşk ederim..
parklarda ikaz veriyor ama sis fari patlayinca ikaz vermiyor zaten.
ben cok park ampülü pattlattim hepsinde ücgen ikaz isareti ile bilgisayarda yazi cikmisti. ama sis farim patladiginda bir sey yazmadiydi , sisler icin data hattina bagli degil demisti servisteki eleman ama bildiginden midir yoksa salladi mi emin degilim.
ben de dün park lambalarını değiştirdim aynı hatayı werdi. hatta motor ışığı da yandı. sonra orjinallerini geri taktık sorunsuz çalıştı. motoru kapamadan parkları söküp yeni beyaz parkları taktık. sorunsuz çalışıo
kandırdınız işletim sistemini yani. aptal yazılım hala eski ampulleri yakıyorum diye böbürleniyodur şimdi gerine gerine :icon_smile_big:
arkadaşlar..aracı babam servise götürmüş..3.fren lambası gevşemiş onu sıkmışlar..bide aracı dıştan yıkamışlar..misss :) sorun halloldu..