selamlar arkadaşlar.arka kapılardaki çocuk kilidini merkezi kilide mekanik yolla bağlayan varmı.olabilecek gibimi.olmayacak gibi ise döşemeyi boşuna sökmeyeyim diyorum.
olmaz diye bişi yok ama aracın kaportası ile oynamak lazım kilit mekaniği çok küçük ve ters çalışıyor merkezi kilit motoru ile bağlamayı deneseniz bile kaportada değişikliğe gitmeniz gerekecek yinede randımanlı çalışmayacaktır bence hiç kalkışmayın ..
merkezi kilit motoruna bağlamak gibi bir imkan yok bence
ayrıca merkezi kilit motrunun çocuk kilidini çevirebilecek güçte olup olmadığına bakmak lazım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sıradan bir kapı anahtarı çocuk kilidini çevirebiliyor.yani fazla bir güce ihtiyaç olmayacak.ben bi deneyin olursa resimli paylaşacağım.kesinlikle yapmam lazım.çünki geçenlerde 3 yaşıdaki çocuğum araba yolda giderken açtı.çok korktum.her seferinde de çocuk kilidini aktif edemiyorum,unutuyorum filan.
valla ben o kilidi sürekli kapalı tutuyorum. arkaya yetişkin bindiğinde açamıyor ben inip açıyorum üşenmeden. sonradan unuturum filan oğlum açar kapıyı, aklım çıkıyor yerinden valla..
bizim active lerde çocuk kilidimi var yahu,bilmiyordum bunu.nerden aktif ediyoruz bunu :s
Grey Goose ...
geçenlerde resimli gösterilmişti arka kapıda bi delik var oraya anahtarı sokup saat yönünün tersine çeviriyorsunuz..
TSİ Jetta.
Bende devamlı kilitli tutuyorum çocuk kilitlerini.yetişkin için açmak üşendirici olabiliyor ama mecbur...
sol arka kapıda cocuk kılıdı aktıf bızım yıgenı sol arkaya atıyorum yanındada bır yetıskın yetıskın yok ıse ortaya oturtuyorum kemerı baglıyorum yapısıyor koltuga ellerde kapıya yetısemıyor kemerı baglar ıken boyundan gecenı kullanmıyorum arkasında kalıyor malum anı bır frende cocuklar ıcın boynunu kesebılıyor sadece alttaraftan baglı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri