çok tehlikeli bir işlem. yol tutuşu direkt etkiler.
Printable View
çok tehlikeli bir işlem. yol tutuşu direkt etkiler.
Yol tutuşu etkiler ama,bilmiyorum bu tutuşcu arkadaşlar hangi yolda hangi araba ile gazlıyorlar,biz buralarda boş 1 2 boş 1 2 gidiyoruz,stress atmak için karting pistlerine gidiyoruz,hayati tehlike yaratacak sınırlara bu memlekette ve bu arabalarla zor çıkılır,
400-500 atlık makine varsa tabiki yumuşatmayın ;)
arkadaşım güldürdün beni, çok yaşa....amortisörde gp tam anlamıyla at arabası...sonuçta yarışa katılmayacağız bu arabalarla...yol tutmayı falan anlarımda ,yaw birazda konfor lazım...hiçmi düşünmez bu fiat!!! ... 26 bin tl vermişiz,resmen seke seke gidiyoruz...bence bu kadar da sorumsuzluk olamaz,başka birşey demiyorum.
süspansiyonları gerçekten çok sert bu yüzden amortisör takozları çok çabuk dağılıyor.Bu sertlik city motorunada zarar veriyor..
orjinale sert diyip güldürüyorsunuz beni nesi sert orjinale binince gayet konforlu geliyor bana :)
Bence renault clio hb 3 e binin ve ondan sonra gp nin süspansiyonunu değerlendirin. Gp den önceki arabam clio idi ve çok konforsuz bir sürüşü vardı.
bencede cok sert
kontrol ettim...acenteden aldığımda 4 lastiktede 41 hava basılıydı...bunu fabrika yapmıştır sanırım...teslim sırasında havalara bile bakmamışlar anlaşılan....31 e indirdim,yine sekiyor...çok tatsız.
bi gün puntoyu satarsam tek sebebi bu amortisörlerin sertliği olacaktır.
ben hiç beğenmiyorum yoldaki herbir kıvrımı hissettiriyor...
aynı zamanda plastik aksamı da gevşetiyor heryer titremeye başladı arabada