Geçmiş olsun. Allah sizi korumuş buna şükür. İnşallah sorunuda sıkıntısız bir şekilde istediğin gibi tamamlarsın.
Printable View
Geçmiş olsun. Allah sizi korumuş buna şükür. İnşallah sorunuda sıkıntısız bir şekilde istediğin gibi tamamlarsın.
buyuk gecmıs olsun.Allah korumus hakkaten.keske kendınıze bıraz daha hakım olup, orayı terk etmeseymıssınız ama, saglık daha onemlı tabı.sanırım bu durumda, kasko sırketı odemeye yapmayacaktır.dolayısıyla bnm dusuncemde; bu araca hıc masraf etmeyın...
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun. Bu durumaki araçtan sağlam çıktınız Allah korumuş.
Sanırım en mantıklı yol öncelikle sigorta şirketinden alınabilecek (varsa) bedeli alabilmek. Yoksa ne kadar masrafla araç toplanabilir bunu araştırmalı. Bu da çok yüksek ise sanırım pert'e çıkarmak.
Tekrar geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun...
bu arabayı bu halde satmaya kalksanız 5.000 ytl şu andaki değeri vardır.....
ayrıyeten hiç kafanızı fazla yormayın sigorta şirketi aracınızı büyük ihtimal kasko değeriniz üzerinden perte çıkarıp paranızı verir... sonra isterseniz kendi paranızla gene arabayı alabilirsiniz...
hasarınız malesef çok büyük
benimde 2 tane kazam oldu 1.cisine servis 6000 ytl para istedi 3.000 ytl ye ablamın çalıştığı serviste hallettirdim...
https://img164.imageshack.us/img164/6668/grnt008pb5.jpg
https://img174.imageshack.us/img174/1369/grnt009za7.jpg
2.kazamda ise 1.800 ytl istediler 1439 ytl ye kaput tamir edilerek hallettirdim..
https://img205.imageshack.us/img205/...5976022ql2.jpg
diyeceğim şuki ;
benim araca bu fiyatları verdiler senin servisin astronomik rakamlar verecektir... muhtemelen bu arabaya üzülerek veda edersin.. sigorta şirketi parayı versede vermesede bu arabayı yaptırmak mantıklı görünmüyor... tekrardan geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin
geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah çözersin kaskoyla işini yinede canını sıkma cana geleceine mala gelsin.....
arkadaşlar hepinize canı yürekten teşekkür ediyorum. sonuç itibarile çok kötü mağdur oldum kendi kendime büyük haksızlık yaptım bir insanın kendine yaptığını bir köy kasaba toplansa yapamaz bilgisizlikten bu iş buralara kadar geldi sigorta şirketim insiyatifini gösterip göstermeyeceği bilinmez..sonuç ne olacak bende merak ediyorum bunalıma grdim bu belirsizlikten, yinede hayırlısı neyse o olsun...
geçmiş olsun gerçekten büyük kaza Allah korumuş cana geleceğine mala gelsin
Buyük geçmiş olsun Sedat.
sedat bence nickinide, sürüş tarzınıda değiştir. hız felakettir
çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın kardeş
Geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun kardeşimmm..
Çok geçmiş olsun..
Fotolarda sag on lastigin yanaktan derince yirtildigi ve jantlarin orijinal olmadigi fark ediliyor. Lastikler dunlop mu? Buyuk gecmis olsun...
Büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış...
Büyük kaza atlatmışsınız. Allah korumuş. Geçmiş olsun.
çok çok geçmiş olsun gerçekten buyuk bir kaza atlatmışsınız.aracın motoru yerinden düştüğü anda pert olarak nitelendirilir.sizin aracınızda bu şekilde ama firari olarak yazılmas tutanağın mide bulandırıcı.inşh olumsuz bieşey karşınıza çıkmaz.
Sedat bir gelişme varmı iyi haberlerini bekliyoruz.