Olur tabi neden olmasın
Ben çorludayim çorluda baya forum uyesi punto gordum hepsi park halindeydi bi buluşma ayarlasak ortak noktada otursak tanişma sohbet muhabbet etsek guzel olmazmi ne dersiniz trakyadaki uyeler ?
Olur tabi neden olmasın
Katilim olmayacak heralde 😀
Bu buluşma konuları biraz organizasyon lu olması gerekiyor.
Su an punto olarak bursa punto grubu bu iste birinci sırada etkinliklerı her zaman var. Ayrıca kendi içlerinde oluşturdukları sponsor lar yardı lasma ile grubu bir arada tutuyor lar. Aktif olan diğer grupta İstanbul grubu sonrasında da İzmir grubu geliyor.
Bunların dışında toplantı buluşma maalesef ki olmuyor.
Corluda çok var forum uyesi punto hicbiriylede goruşme tanisma olmadi hep gordum park halinde gorussek tanişsak guzel olur aslinda pek girmiyolar foruma heralde
Tekirdagdan Süleymanpaşa dan bende varim
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hem tanismis oluruz hemde yardimlasmada bulunabiliriz mesela benim elim yatkindir elktrik elektronik konusunda
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çogunluk olursa toplaniriz katilim az şimdilik
Çoğunluk şart değil, 3 5 kişi bile olsa olabilir.
Hiç toplantı olmadımı çorluda
Geçmiş yıllarda toplantı oldu. Ama bayağıdır olmadı. İsterseniz toplanabiliriz.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri