Arkadaşlar 9 kasım pazar saat 12 de çorlu velimeşe koruluğunda buluşma düzenliyoruz. Buluşmaya herkes davetlidir.
Güncel katılımcı listemiz:
1G halils2 (+1 +1 ?)
2G darktiger
3G ozkançavuş1659
4G arabicturkish
5G byadrenalin
6 mavi59 ?
7G SaLDo
8G F500 (+2?)
9G denizakyüz
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12G okan2452
13G Kadir (istanbul)
14 ...?
Katılmayı düşünen arkadaşlar listeye ismini ekleyebilir.
Özkan bizden başka kimse gelmiycek galiba . Edirne, Kırklareli, İstanbul hadi sizlerde buyrun gelin. Mekan güzel sessiz sakin, tam mangallık alan )
İyi eğlenceler şimdiden
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Abi pazarları bana uymuyor. C.Tesi olsa mutlaka gelirdim İyi eğlenceler.
Biz bize yeteriz halil ama trakya olarak hic toplanamiyoruz .en azindan corlu cerkezkoy tekirdag da cok punto arac var foruma giren arkadasslarda var toplanma konusunda pasifiz bu isi en iyi ankara yapiyo
İstanbuldan katılım olursa konvoy yapar gideriz tekirdağdan sonra otoban bomboş tam basmalık söyliyeyim geçen hafta 150 den aşağı hiç düşmedim.
Gelmeyece çalışacağım Saldo da gelirse süper olur zaten Bir uzun yol yapıp hesaplama yapmak istiyordum. İyi olur Hoş beş eder demleniriz
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
yollar çok güzel olmuş jilet gibi asfalt var.
mekan güzel çok sessiz ve havası çok güzel.
Halil abi senle cc konusunu konuşmuştuk ben de ayarlayabilirsem sinyal kol ve kapağını gelirim. Tabi mangaldan zaman bulup halledebileceksen
iyi buluşmalar halil abi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Arkadaşlar 9 kasım pazar saat 12 de çorlu velimeşe koruluğunda buluşma düzenliyoruz. Buluşmaya herkes davetlidir.
Katılımcı listesi
1 - halils2
2 - darktiger
3 - ozkançavuş1659
4 -
Not II üzerinden gönderildi. H.KURU Saygılarımla
İstanbulda olsaydım kesinlikle gelirdim emin ol Halil sırf kaynatmak için bile olsa gelirdim aga
Not II üzerinden gönderildi. H.KURU Saygılarımla
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri